Повідомлення про засідання постійної комісії з питань житлової політики, комунального господарства, природокористування, охорони довкілля та енергозбереження, водного та лісового господарства

Засідання постійної комісії з питань житлової політики, комунального господарства, природокористування, охорони довкілля та енергозбереження, водного та лісового господарства відбудеться 28.06. 2023 року о 12 год.

Проєкт

Порядок денний 

1. Про звернення депутатів Білоцерківської міської ради VIII скликання до Президента України щодо скасування підвищення ціни на електроенергію для побутових споживачів та введення мораторію на підвищення цін/тарифів ЖКГ на термін дії воєнного стану в Україні та шести місяців після його припинення. 

2.  Про внесення змін до Програми надання безповоротної фінансової підтримки шляхом поповнення статутного капіталу комунальному підприємству Білоцерківської  міської ради «Білоцерківтепломережа» на 2023 рік, затвердженої рішенням Білоцерківської міської ради від 28 грудня 2022 року № 3408-36-VIII, шляхом викладення її в новій редакції. 

3.  Про надання безповоротної фінансової підтримки шляхом поповнення статутного капіталу комунальному підприємству Білоцерківської міської ради «Білоцерківтепломережа». 

4.  Про затвердження Програми надання безповоротної фінансової підтримки комунальному підприємству Білоцерківської  міської ради «Білоцерківтепломережа» на 2023 рік. 

5.  Про надання безповоротної фінансової підтримки  комунальному підприємству Білоцерківської міської ради «Білоцерківтепломережа». 

6. Про повідомлення Національного банку України щодо готовності придбання у комунальну власність Білоцерківської міської територіальної громади майна. 

7.    Про затвердження Програми надання безповоротної фінансової підтримки комунальному підприємству Білоцерківської міської ради «Підприємство готельного господарства» на 2023 рік. 

8.    Про надання безповоротної фінансової підтримки комунальному підприємству Білоцерківської міської ради «Підприємство готельного господарства» на 2023 рік. 

9.    Про визначення величини опосередкованої вартості найму (оренди) житла в Білоцерківській міській територіальній громаді за ІІ квартал 2023 року. 

10.              Про безоплатну передачу з балансу департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради на баланс комунальним підприємствам Білоцерківської міської ради житлово-експлуатаційним конторам  №1, №6, №7 майна. 

11.    Про затвердження Статуту комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Комунальник», шляхом викладення його в новій  редакції. 

12.    Про безоплатну передачу з балансу департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради на баланс управління комунальної власності та концесії Білоцерківської міської ради майна. 

Різне.

 

Дата анонса: 
2023.06.26