Повідомлення про засідання постійної комісії з питань інвестицій, регуляторної політики, транспорту і зв'язку, торгівлі, туризму, послуг і розвитку підприємництва, власності, комунального майна та приватизації, розвитку агропромислового комплексу.

Засідання постійної комісії з питань інвестицій, регуляторної політики, транспорту і зв'язку, торгівлі, туризму, послуг і розвитку підприємництва, власності, комунального майна та приватизації, розвитку агропромислового комплексу відбудеться  23 травня  2023 року о 14:00 год.

Проєкт

Порядок денний 

1. Про безоплатну передачу з балансу департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради на баланс комунальному підприємству Білоцерківської міської ради «Муніципальне шляхово-експлуатаційне управління» майна.

2. Про безоплатну передачу з балансу комунального підприємства Білоцерківської міської ради житлово-експлуатаційної контори № 1 на баланс управління культури і туризму Білоцерківської міської ради нерухомого майна. 

3. Про безоплатне прийняття в комунальну власність Білоцерківської міської територіальної громади від Міжнародної організації з міграції майна. 

4. Про припинення права оперативного управління. 

5. Про безоплатне прийняття в комунальну власність Білоцерківської міської територіальної громади від міста Брауншвейг Федеративної республіки Німеччина майна.

Різне.


Дата анонса: 
2023.05.22