Повідомлення про засідання постійної комісії з питань інвестицій, регуляторної політики, транспорту і зв'язку, торгівлі, туризму, послуг і розвитку підприємництва, власності, комунального майна та приватизації, розвитку агропромислового комплексу.

Засідання постійної комісії з питань інвестицій, регуляторної політики, транспорту і зв'язку, торгівлі, туризму, послуг і розвитку підприємництва, власності, комунального майна та приватизації, розвитку агропромислового комплексу відбудеться  19 квітня  2023 року о 11:00 год.

 Проєкт

Порядок денний 

1. Про передачу в безоплатне користування релігійній організації «РЕЛІГІЙНА ГРОМАДА ПАРАФІЯ РІЗДВА ІОАННА ХРЕСТИТЕЛЯ КИЇВСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ (ПРАВОСЛАВНА ЦЕРКВА УКРАЇНИ) С.ШКАРІВКА БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ» майна, що є комунальною власністю Білоцерківської міської територіальної громади. 

2. Про повернення з користування культових споруд. 

3. Про безоплатну передачу з балансу управління культури і туризму Білоцерківської міської ради  на баланс комунального закладу позашкільної освіти Білоцерківської міської ради Об’єднання клубів за місцем проживання «Дивосвіт» нерухомого майна. 

4. Про безоплатне прийняття в комунальну власність Білоцерківської міської територіальної громади від компанії Tetra Tech ES, Inc майна. 

5. Про внесення змін в додаток до рішення Білоцерківської міської ради від 09 грудня 2022 року №3278-35-VIІI «Про план діяльності Білоцерківської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2023 рік». 

6. Про скасування рішення Білоцерківської міської ради. 

Різне.

 

 

Дата анонса: 
2023.04.18