23.09.2024 Повідомлення про засідання постійної комісії з питань інвестицій, регуляторної політики, транспорту і зв'язку, торгівлі, туризму, послуг і розвитку підприємництва, власності, комунального майна та приватизації, розвитку агропромислового комплек

Засідання постійної комісії з питань інвестицій, регуляторної політики, транспорту і зв'язку, торгівлі, туризму, послуг і розвитку підприємництва, власності, комунального майна та приватизації, розвитку агропромислового комплексу відбудеться  23.09.2024 року о 12 год.

Проєкт

Порядок денний

1. Про безоплатну передачу з балансу департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради на баланс комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Муніципальне шляхово-експлуатаційне управління» закінчених будівництвом об'єктів.

2. Про затвердження Правил користування легкими електричними транспортними засобами на території Білоцерківської міської територіальної громади.

3. Про розгляд звернення Київської обласної ради з пропозицією щодо безоплатної передачі з комунальної власності Білоцерківської міської територіальної громади до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Київської області нерухомого майна.

4. Про безоплатну передачу з балансу комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Архітектурно – планувальне бюро» на баланс управління містобудування та архітектури Білоцерківської міської ради нерухомого майна

5. Про безоплатну передачу з балансу управління освіти і науки Білоцерківської міської ради на баланс управління комунальної власності та концесії Білоцерківської міської ради нерухомого майна.

Різне.

Дата анонса: 
2024-09-20