Повідомлення про засідання постійної комісії з питань інвестицій, регуляторної політики, транспорту і зв'язку, торгівлі, туризму, послуг і розвитку підприємництва, власності, комунального майна та приватизації, розвитку агропромислового комплек

Засідання постійної комісії з питань інвестицій, регуляторної політики, транспорту і зв'язку, торгівлі, туризму, послуг і розвитку підприємництва, власності, комунального майна та приватизації, розвитку агропромислового комплексу відбудеться  26.08.2024 року о 14.30 год.

Проєкт

Порядок денний

1. Про надання в безоплатне користування нежитлового приміщення комунальної власності Білоцерківської міської територіальної громади.

2. Про безоплатну передачу з балансу департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради на баланс Комунального некомерційного підприємства Білоцерківської міської ради «Білоцерківське міське паталогоанатомічне бюро» дизельного генератора.

3. Про включення до Переліку другого типу об’єкта комунальної власності Білоцерківської міської територіальної громади, що підлягає передачі в оренду без проведення аукціону.

4. Про безоплатну передачу з балансу Комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Білоцерківтепломережа» на баланс Комунальної установи Білоцерківської міської ради «Територіальний центр надання соціальних послуг ім. Петера Новотні» нерухомого майна.

Різне.

 

Дата анонса: 
2024.08.23