Повідомлення про засідання постійної комісії з питань інвестицій, регуляторної політики, транспорту і зв'язку, торгівлі, туризму, послуг і розвитку підприємництва, власності, комунального майна та приватизації, розвитку агропромислового комплексу.

Засідання постійної комісії з питань інвестицій, регуляторної політики, транспорту і зв'язку, торгівлі, туризму, послуг і розвитку підприємництва, власності, комунального майна та приватизації, розвитку агропромислового комплексу відбудеться  23.04.02.2024 року о 12 год.

Проєкт

Порядок денний 

1. Про надання в безоплатне користування нежитлових приміщень комунальної власності Білоцерківської міської територіальної громади на 2024 рік. 

2. Про безоплатне прийняття в комунальну власність Білоцерківської міської територіальної громади від Київської обласної державної адміністрації (Київської обласної військової адміністрації) майна

 

3. Про внесення змін до рішення Білоцерківської міської ради від 30 листопада 2023 року № 4815-47-VІІІ «Про безоплатну передачу з комунальної власності Білоцерківської міської територіальної громади до державної власності Державної служби України з надзвичайних ситуацій майна». 

4. Про  безоплатне прийняття в комунальну власність Білоцерківської міської територіальної громади від МІЖНАРОДНОГО БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ «ДРУЗІ-ДІТЯМ ЧОРНОБИЛЯ» майна. 

5. Про безоплатне прийняття в комунальну власність Білоцерківської міської територіальної громади від Компанії Ringhals AB  Швеції майна. 

Різне.

Дата анонса: 
2024.04.19