Повідомлення про засідання постійної комісії з питань інвестицій, регуляторної політики, транспорту і зв'язку, торгівлі, туризму, послуг і розвитку підприємництва, власності, комунального майна та приватизації, розвитку агропромислового комплексу.

Засідання постійної комісії з питань інвестицій, регуляторної політики, транспорту і зв'язку, торгівлі, туризму, послуг і розвитку підприємництва, власності, комунального майна та приватизації, розвитку агропромислового комплексу відбудеться  25.02.2024 року о 14 год.

Проєкт

Порядок денний 

1. Про надання дозволу на безкоштовну передачу з балансу КП БМР «Тролейбусне управління» на баланс ТОВ «Білоцерківський автобусний парк» модуля зберігання пального. 

2. Про внесення змін до рішення Білоцерківської міської ради від 08 лютого 2024 року № 5099-50-VIII «Про безоплатну передачу з балансу департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради на баланс виконавчих органів Білоцерківської міської ради та комунальних підприємств Білоцерківської міської ради портативних радіостанцій DP 405 стандарту DMR (цифрових рацій Kirisun DP 405 UHF)». 

3. Про утворення постійно діючої комісії з встановлення факту отруєння бджіл на території Білоцерківської міської територіальної громади. 

4. Про включення до Переліку об’єктів малої приватизації комунальної власності Білоцерківської міської територіальної громади що підлягають приватизації та його приватизацію шляхом продажу на аукціоні. 

5. Про безоплатну передачу з балансу Управління культури і туризму Білоцерківської міської ради на баланс Комунального закладу Білоцерківської міської ради Білоцерківська централізована клубна система нерухомого майна. 

6. Про безоплатне прийняття в комунальну власність Білоцерківської міської територіальної громади від Державного агентства стратегічних резервів Республіки Польща (Governmental Strategic Reserves Agency, Poland) та від Компанії Ringhals AB Швеції майна. 

7. Про надання в безоплатне користування нежитлових приміщень комунальної власності Білоцерківської міської територіальної громади на 2024 рік. 

8. Про внесення змін до концесійного договору від 25 березня 2013 року та укладення додаткової угоди про внесення змін до концесійного договору від 25 березня 2013 року 

9. Про безоплатну передачу з балансу виконавчого комітету Білоцерківської міської ради на баланс комунальних підприємств  Білоцерківської міської ради майна 

10. Про надання згоди на безоплатне прийняття в комунальну власність Білоцерківської міської територіальної громади від Міжнародної організації з міграції майна. 

11. Про передачу до складу об’єкта концесії майна, яке перебуває на балансі Комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Білоцерківводоканал» та укладення додаткової угоди про внесення змін до концесійного договору від 25 березня 2013 року 

12. Про   безоплатне  прийняття   в   комунальну власність Білоцерківської   міської   територіальної   громади   від Обслуговуючого   кооперативу   «Житлово-будівельний кооператив   «Опера 2»   зовнішніх        водопровідних, каналізаційних   (мереж   водовідведення)   мереж      та зливової   (дощової)   каналізації,   що    прокладені    до  житлового   будинку   з   вбудовано - прибудованимиприміщеннями за адресою: будинок 2а, вулиця Митрофанова, місто Біла Церква, Білоцерківський район, Київська область 

13. Про надання згоди на безоплатне прийняття в комунальну власність Білоцерківської міської територіальної громади від Міністерства соціальної політики України майна 

Різне.

Дата анонса: 
2024.03.22