Повідомлення про засідання постійної комісії з питань охорони здоров'я, материнства та дитинства, освіти, соціального захисту, науки, спорту, культури, мови, молоді, прав національних меншин, міжнародного співробітництва, інформаційної політики.

Засідання постійної комісії з питань охорони здоров'я, материнства та дитинства, освіти, соціального захисту, науки, спорту, культури, мови, молоді, прав національних меншин, міжнародного співробітництва, інформаційної політики відбудеться 25.03.2024 року о 12:00 год. 

Проєкт

Порядок денний 

1. Про зміну виду економічної діяльності Центру позашкільної освіти та професійного самовизначення учнівської молоді "Соняшник" Білоцерківської міської ради Київської області. 

2. Про внесення змін до Програми підтримки Захисників і Захисниць України на 2023-2025 роки, затвердженої рішенням Білоцерківської міської ради від 27 липня 2023 року №4249-42-VIII 

3. Про затвердження Цільової програми забезпечення жителів Білоцерківської міської територіальної громади імуноглобуліном людини нормальним для лікування в стаціонарних умовах у 2024 році. 

4. Про внесення змін до Статуту комунального закладу Білоцерківської міської ради дитячо-юнацької спортивної школи «Зміна» шляхом викладення його в новій редакції. 

5. Про закріплення за комунальним закладом Білоцерківської міської ради дитячо-юнацькою спортивною школою «Зміна» комунального майна на праві оперативного управління. 

6. Про виконання Протокольного доручення пленарного засідання позачергової п’ятдесят другої сесії Білоцерківської міської ради VIII скликання від 13.03.2024 №01/02-14. 

Різне.

 

Дата анонса: 
2024.03.22