Повідомлення про засідання постійної комісії з питань дотримання прав людини, законності, оборонної роботи, запобігання корупції, з питань децентралізації, сприяння депутатській діяльності, етики та регламенту.

Засідання постійної комісії з питань дотримання прав людини, законності, оборонної роботи, запобігання корупції, з питань децентралізації, сприяння депутатській діяльності, етики та регламенту  відбудеться 25.03.2024 року о 10.00 год. 

Проєкт

Порядок денний 

1. Про внесення змін до Програми надання фінансової допомоги військовим частинам та органам військового управління Збройних сил України на 2024 рік, затвердженої рішенням Білоцерківської міської ради від 19 грудня 2023 року № 4979-48-VIII. 

2. Про внесення змін до комплексної програми Білоцерківської міської ради з організації та фінансового забезпечення мобілізації, призову на військову службу за контрактом, призову на строкову військову службу та приписки до призовної дільниці громадян у Білоцерківській міській територіальній громаді на 2024 рік, затвердженої рішенням Білоцерківської міської ради від 19 грудня 2023 року № 4978-48-VIII. 

3. Звіт міського голови про роботу Білоцерківської міської ради та виконавчого комітету за 2023 рік. 

4. Про звернення депутатів Білоцерківської міської ради VIII скликання до Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної  діяльності щодо політичних переслідувань Героя-розвідника  Червінського Романа Григоровича.

5. Про звіт постійної комісії з питань дотримання прав людини, законності, оборонної роботи, запобігання корупції, з питань децентралізації, сприяння депутатській діяльності, етики та регламенту.

6. Про уповноваження осіб на ведення погосподарського обліку. 

7. Про інформацію керівника Білоцерківської окружної прокуратури про результати діяльності Білоцерківської окружної прокуратури за 2023 рік на території Білоцерківського району. 

8. Про інформацію начальника Білоцерківського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Київській області про стан правопорядку на території Білоцерківського району та заходи, які вживалися щодо попередження правопорушень за 2023 рік.

Різне.


Дата анонса: 
2024.03.22