Повідомлення про засідання постійної комісії з питань інвестицій, регуляторної політики, транспорту і зв'язку, торгівлі, туризму, послуг і розвитку підприємництва, власності, комунального майна та приватизації, розвитку агропромислового комплексу.

Засідання постійної комісії з питань інвестицій, регуляторної політики, транспорту і зв'язку, торгівлі, туризму, послуг і розвитку підприємництва, власності, комунального майна та приватизації, розвитку агропромислового комплексу відбудеться  24.07.2023 року о 12:00 год.

Проєкт

Порядок денний 

1. Про звернення до Національного банку України щодо наміру придбання у комунальну власність Білоцерківської міської територіальної громади майна. 

2. Про безоплатну передачу з балансу комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Світанок» на баланс Департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради та комунальному підприємству Білоцерківської міської ради «Муніципальне шляхово-експлуатаційне управління» майна. 

3. Про внесення змін в додаток до рішення Білоцерківської міської ради від 09 грудня 2022 року № 3278-35-VIІI  «Про план діяльності Білоцерківської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів  на 2023 рік». 

4. Про безоплатне прийняття в комунальну власність Білоцерківської міської територіальної громади безхазяйних об’єктів, які розташовані в смт Терезине, Білоцерківського р-ну, Київської обл.

5. Про надання згоди на безоплатне прийняття в комунальну власність Білоцерківської міської територіальної громади від Громадської організації «Важливі дії» майна. 

6. Про внесення змін до рішення Білоцерківської міської ради від 29 червня 2023 року № 4137-41-VІІІ «Про надання згоди на безоплатне прийняття в комунальну власність Білоцерківської міської територіальної громади із спільної комунальної власності територіальних громад Білоцерківського району Київської області нерухомого майна». 

7. Про надання згоди на безоплатне прийняття в комунальну власність Білоцерківської міської територіальної громади з державної власності Міністерства оборони України нерухомого майна (квартир). 

8. Про безоплатне прийняття в комунальну власність Білоцерківської міської територіальної громади від Державного агентства стратегічних резервів Республіки Польща (Governmental Strategic Reserves Agency, Poland) майна. 

9. Про безоплатне прийняття в комунальну власність Білоцерківської міської територіальної громади від компанії Tetra Tech ES, Inc майна. 

Різне.

Дата анонса: 
2023.07.21