УВАГА КОНКУРС!

УВАГА КОНКУРС!

Відбір організації для проведення «Бізнес акселератора для представників малого та середнього підприємництва Білоцерківської громади!»

Комунальне підприємство Білоцерківської міської ради «Агенція стратегічного розвитку Білої Церкви», в рамках реалізації проекту «Малому і середньому бізнесу Білоцерківської міської територіальної громади – максимальна підтримка під час пандемії  COVID-19», оголошує конкурс з закупівлі послуг на проведення Бізнес акселератора за темою: «Адаптивні стратегії бізнесу в умовах карантину та посткарантинного періоду».

З метою формування реєстру потенційних учасників запрошуємо всіх зацікавлених представників заповнити електронну форму згідно якої учасникам буде направлено запрошення до подання цінових пропозицій.

Посилання на електронну форму: https://forms.gle/XNsHyYPNbo9rcBkJ7

Термін формування реєстру потенційних учасників тендеру – з 17.11.2021 до 17.00 24.11.2021 року.

Умови проведення тендеру за посиланням: https://www.bila-tserkva.org.ua/competitionforbusinessacc...

Довідки за телефоном: 067-689-48-38

Будемо вдячні за репост або референтне посилання!

Проект «Малому і середньому бізнесу Білоцерківської міської територіальної громади – максимальна підтримка під час пандемії  COVID-19» реалізується як частина програми «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і виконується німецькою федеральною компанією GIZ (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GmbH). Мета програми – створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств, підтримка інновацій та стимулювання експорту, що є шляхом до сталого й рівномірного економічного зростання. У межах підходу Team Europe проєкт також сприятиме відновленню України від наслідків COVID-19.

Дата анонса: 
18.11.2021