Повідомлення про засідання постійної комісії з питань житлової політики, комунального господарства, природокористування, охорони довкілля та енергозбереження, водного та лісового господарства

Засідання постійної комісії з питань житлової політики, комунального господарства, природокористування, охорони довкілля та енергозбереження, водного та лісового господарства яке відбудеться 22.12.2020 року о 10:00 год. в приміщенні міської ради вул. Ярослава Мудрого, 15 (великий зал)


Порядок денний


1. Про обрання заступника, секретаря комісії.


2. Про затвердження Програми забезпечення пожежної безпеки будинків  підвищеної поверховості в Білоцерківській міській територіальній громаді  «Безпечне житло» на 2021-2023 роки.


3. Про затвердження Програми забезпечення населення Білоцерківської міської територіальної громади питною водою в достатній кількості та сталим водовідведенням на 2021-2023 роки.


4. Про затвердження Програми з відшкодування частини витрат на енергоефективні заходи для об'єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) Білоцерківської міської територіальної громади на 2021–2023 роки («Енергоефективний дім»).


5. Про забезпечення технічного нагляду при виконанні робіт по відновленню об’єктів благоустрою, порушених в зв`язку з проведенням земляних та/або ремонтних робіт.


6. Різне. 


Голова комісії                   Юрій КОШЛЯК

Місце проведення: 
великий зал Білоцерківської міської ради (за адресою вул. Ярослава Мудрого, 15)
Дата анонса: 
2020-12-22 о 10 год