Засідання постійної комісії з питань інвестицій, регуляторної політики, транспорту і зв’язку, торгівлі, туризму, послуг і розвитку підприємництва, власності, комунального майна та приватизації, розвитку агропромислового комплексу

Засідання постійної комісії з питань інвестицій, регуляторної політики, транспорту і зв’язку, торгівлі, туризму, послуг і розвитку підприємництва, власності, комунального майна та приватизації, розвитку агропромислового комплексу відбудеться 18.12.2020 року о 10:00 год. в приміщенні міської ради, вул. Ярослава Мудрого, 15 (великий зал)


Порядок денний


1. Розгляд та погодження проєкту рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради «Про тарифи на ритуальні послуги».


2. Про безоплатне прийняття у комунальну власність Білоцерківської міської територіальної громади безхазяйних об'єктів, а саме: водопровідних та каналізаційних (мереж водовідведення) мереж, які розташовані в місті Білій Церкві Київської області.


3. Про безоплатну передачу з балансу комунальних підприємств Білоцерківської міської ради житлово - експлуатаційних контор №№ 1, 6, 7 на баланс відділу культури і туризму Білоцерківської міської ради нерухомого майна.


4. Про безоплатну передачу з балансу комунального некомерційного підприємства Білоцерківської міської ради "Білоцерківська міська лікарня №2" на баланс комунального некомерційного підприємства Білоцерківської міської ради "Білоцерківська міська лікарня №1" майна.


5. Про безоплатну передачу з балансу відділу культури і туризму Білоцерківської міської ради на баланс комунального закладу Білоцерківської міської ради "Білоцерківський міський будинок органної та камерної музики" нерухомого майна.


6. Про безоплатну передачу з балансу комунального підприємства Білоцерківської міської ради "Міська служба замовника" на баланс Служби у справах дітей Білоцерківської міської ради нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: Київська область, місто Біла Церква, вулиця Першотравнева, будинок 8, приміщення 43.


7. Про надання в користування нежитлових приміщень комунальної власності Білоцерківської міської територіальної громади на 2021 рік.


8. Про створення комісії по прийняттю у комунальну власність Білоцерківської міської територіальної громади із спільної комунальної власності територіальних громад Білоцерківського району бюджетних установ та майна.


9. Про погодження інвестиційної програми товариства з обмеженою відповідальністю "БІЛОЦЕРКІВВОДА" на 2021 рік.


 

Голова комісії                   Станіслав ДОЛІД

Місце проведення: 
Великий зал Білоцерківської міської ради (за адресою вул. Ярослава Мудрого, 15)
Дата анонса: 
2020-12-18 о 10 год