16.01 Повідомлення про засідання постійної комісії з питань інвестицій, регуляторної політики, торгівлі, послуг та розвитку підприємництва, власності, комунального майна та приватизації

Засідання постійної комісії з питань інвестицій, регуляторної політики, торгівлі, послуг та розвитку підприємництва, власності, комунального майна та приватизації відбудеться 16.01.2020 року о 10:00 год. в приміщенні міської ради, вул. Ярослава Мудрого, 15 (малий зал)

Порядок денний

1.  Розгляд проєкту рішення "Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Біла Церква на 2020 рік"


2. Розгляд проєкту рішення «Про звіт міського голови «Про здійснення державної регуляторної політики Білоцерківською міською радою та виконавчим комітетом в 2019 році»


3. Розгляд проєкту рішення «Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в Комунальному некомерційному  підприємстві Білоцерківської міської ради «Білоцерківська міська лікарня № 1»


4. Розгляд проєкту рішення «Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в Комунальному некомерційному  підприємстві Білоцерківської міської ради «Білоцерківська міська лікарня № 2»


5. Розгляд проєкту рішення «Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в Комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міської ради «Білоцерківська міська лікарня №3»


6. Розгляд проєкту рішення «Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в Комунальному некомерційному  підприємстві Білоцерківської міської ради  «Білоцерківська міська лікарня № 4»


7. Розгляд проєкту рішення «Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в Комунальному некомерційному  підприємстві Білоцерківської міської ради «Білоцерківський пологовий будинок»


8. Розгляд проєкту рішення «Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в Комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міської ради «Дитяча стоматологічна поліклініка»


9. Розгляд проєкту рішення «Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в Комунальному некомерційному  підприємстві Білоцерківської міської ради «Міський центр первинної медико-санітарної допомоги № 1»


10. Розгляд проєкту рішення «Про встановлення тарифів на платні медичні послуги,що надаються в Комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міської ради «Міський центр первинної медико-санітарної допомоги № 2»


11.Розгляд проєкту рішення «Про безоплатну передачу на баланс управління комунальної власності та концесії закінчений  будівництвом об'єкт»


12. Звіт про фінансово-господарську діяльність  комунального підприємства  Білоцерківської міської ради «Підприємство готельного господарства» за 2019 рік


13. Звіт про фінансово-господарську діяльність комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Міськреклама» за 2019 рік


14.Різне



Голова комісії                                                             С. І.  Мартинюк           

Місце проведення: 
малий зал Білоцерківської міської ради (за адресою вул. Ярослава Мудрого, 15)
Дата анонса: 
2020-01-16 о 10 год