Офіційні ресурси Білоцерківської міської ради

|  28. 07. 2020

Білоцерківська міська рада та її виконавчий комітет завжди відкрито та прозоро висвітлюють події, що відбуваються у місті: сфера господарської діяльності, соціально-культурна сфера, освітня сфера, транспортна та ін.

Для цього створено 4 власних новинних ресурси: офіційний веб-сайт, Facebook-сторінка, телеграм-канал та YouTube-канал.

На офіційному сайті Білоцерківської міської ради (http://bc-rada.gov.ua/, https://new.bc-rada.gov.ua/) ви можете ознайомитися із останніми новинами про життєдіяльність міста, з анонсами про майбутні події, знайти інформацію про структурні підрозділи, комунальні підприємства, новини партнерів, та багато іншого.

Підписавшись на Facebook-сторінку (https://www.facebook.com/officalpageBilaTserkva/) ви у зручному форматі будете ознайомлені із оперативною інформацією про перекриття доріг, відключення води, та інші невідкладні ситуації.

Якщо ви бажаєте отримувати сповіщення про найсвіжіші та оперативні новини, обговорення важливих питань, ситуацію в місті пов’язану із коронавірусною інфекцією, відкриття виставок та суспільно-політичну ситуацію у місті та країні – для цього ви в один клік можете підписатися на телеграм-канал (https://t.me/bmrada).

Немає часу читати текст? У цьому вам допоможе YouTube-канал (https://www.youtube.com/channel/UCHXNEneGtYx0jMpYwiSY_PA/videos), де ви зможете ознайомитися із подіями у Білій Церкві у форматі коротких відео-роликів. Також ви матимете можливість в онлайн форматі слідкувати за вирішенням усіх найважливіших питань міста.

Білоцерківська міська рада та її виконавчий комітет намагаються висвітлювати події у зручних для всіх форматах. Тому обирайте той, що підходить вам та слідкуйте за новинами рідного міста!