протокол № 12 від 23 квітня 2019 року

П Е Р Е Л I К

piшень, включених в протокол № 12

засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради

від 23 квітня 2019 року


1.  

Про утворення Координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі  на території міста Біла Церква

зміни внесено 09.02.2021 №84

№ 263

2.  

Про утворення оперативного штабу з координації проведення оздоровлення та відпочинку дітей  м. Біла Церква на 2019 рік

№ 264

3.  

Про утворення ініціативної групи з підготовки проведення установчих зборів Молодіжної ради міста Біла Церква

№ 265

4.  

Про внесення змін в додаток до рішення виконавчого комітету міської ради від 24 липня 2018 року № 329 «Про уповноваження посадових осіб комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Муніципальна варта» (зі змінами) на складання протоколів про адміністративні правопорушення» шляхом викладення його в новій редакції

№ 266

5.  

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради № 195 від 26 березня 2019 року «Про деякі питання організації фестивалю «Міжнародний симпозіум скульптури» у місті Біла Церква»

№ 267

6.  

Про затвердження штатного розпису департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради з 20 травня 2019 року

№ 268

7.  

Про зміни в штатному розписі керівного складу Білоцерківської міської ради і виконавчого комітету, окремих відділів та управлінь

№ 269

8.  

Про затвердження заходів з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період  2019-2020  роки в м. Біла Церква

№ 270

9.  

Про склад комісії з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості по вул. Привокзальна, 8  в м. Біла Церква

№ 271

10.               

Про склад комісії з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості по вул. Б. Хмельницького, 42/41  в м. Біла Церква

№ 272

11.               

Про склад комісії з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості по вул. Комендантська, 10, військове містечко № 70  в м. Біла Церква

№ 273

12.               

Про склад комісії з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості по вул. Леся Курбаса, 8  в м. Біла Церква

№ 274

13.               

Про затвердження інформаційної картки адміністративної послуги: взяття громадян на квартирний облік за місцем проживання

№ 275

14.               

Про деякі питання щодо квартирного обліку

№ 276

15.               

Про внесення змін до Порядку надання грошової допомоги по Програмі соціального забезпечення та соціального захисту населення м. Біла Церква «Турбота» на 2017-2022 роки

№ 277

16.               

Про затвердження нового складу комісії для розгляду питань, пов’язаних із встановленням статусу учасника війни, відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»

№ 278

17.               

Про внесення змін в Додаток до рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 12 січня 2016 року № 13 «Про затвердження нового складу комісії виконавчого комітету міської ради з питань забезпечення сплати податків та інших надходжень, виплати заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат»

№ 279

18.               

Про внесення змін в Додаток до рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 12 січня 2016 року № 14 «Про затвердження нового складу робочої групи виконавчого комітету міської ради з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення»

№ 280

19.               

Про зупинення дії рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 15 січня 2019 року № 10 «Про тариф на послуги з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування»

№ 281

20.               

Про зупинення дії рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 15 січня 2019 року № 11 «Про тариф на проїзд у міському електричному транспорті»

№ 282

21.               

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 26 березня 2019 року № 194 «Про розгляд Експертного висновку за результатами громадської експертизи рішень виконавчого комітету Білоцерківської міської ради»

№ 283

22.               

Про внесення змін та доповнень до Складу комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури міста при виконавчому комітеті Білоцерківської міської ради затвердженого рішенням виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 26 березня 2019 року № 205

№ 284

23.               

Про присвоєння адреси новозбудованій комплексній інженерній (когенераційній) споруді для виробництва електричної енергії з системою збору та утилізації біогазу по вул. Сухоярська, 10-Б

№ 285

24.               

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Агропромтехтранс Плюс» щодо надання дозволу на розміщення об’єктів зовнішньої реклами (вул. Я. Мудрого, в напрямку руху автотранспорту від ТРЦ «Гермес» до міської лікарні № 1 (конструкція № 1, № 2, № 3, № 4, № 5, № 6)

№ 286

25.               

Про розгляд заяв товариства з обмеженою відповідальністю «Агропромтехтранс Плюс» щодо надання дозволу на розміщення об’єктів зовнішньої реклами (вул. Я. Мудрого, в напрямку руху автотранспорту від міської лікарні № 1 до торгово-розважального центру «Гермес»)

№ 287

26.               

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Агропромтехтранс Плюс» щодо надання дозволу на розміщення об’єктів зовнішньої реклами (вул. Я. Мудрого, в напрямку руху автотранспорту від торгово-розважального центру «Гермес» до міської лікарні № 1 (конструкція № 6, 7)

№ 288

27.               

Про розгляд заяви приватного підприємства «Покров-груп» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (б-р Олександрійський, в напрямку руху автотранспорту від шляхопроводу через залізницю по Сквирському шосе в м. Біла Церква, біля дендропарку «Олександрія»)

№ 289

28.               

Про розгляд заяви приватного підприємства «Покров-груп» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (перехрестя вулиць Ярослава Мудрого, вул. Сквирське шосе та вул. Київська, на виїзді з міста)

№ 290

29.               

Про розгляд заяви приватного підприємства «Алтай-Груп» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (просп. Князя Володимира навпроти школи мистецтв № 4)

№ 291

30.               

Про розгляд заяви приватного підприємства «Алтай-Груп» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Таращанська, 150)

№ 292

31.               

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламне агентство ОСА» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Леваневського, в районі зупинки громадського транспорту «Льодова арена»)

№ 293

32.               

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламне агентство ОСА» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Київська в районі автозаправної станції «БРСМ»)

№ 294

33.               

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламне агентство ОСА» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Київська, 48 (навпроти автомийки «Тетріс»))

№ 295

34.               

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламне агентство ОСА» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Леваневського в районі житлового будинку № 40)

№ 296

35.               

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламне агентство ОСА» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами(вул. Леваневського в районі перехрестя з вул. Заводською)

№ 297

36.               

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламне агентство ОСА» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами(вул. Леваневського за 350 м до перехрестя з вул. Західний проїзд)

№ 298

37.               

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламне агентство ОСА» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Леваневського, навпроти будинку № 36)

№ 299

38.               

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламне агентство ОСА» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Логінова в районі будинку № 37-А)

№ 300

39.               

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламне агентство ОСА» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (навпроти перехрестя вул. Леваневського та вул. Узинської (в районі супермаркету «Епіцентр»)

№ 301

40.               

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламне агентство ОСА» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (просп. Князя Володимира за 100 м до перехрестя з вул. Шевченко)

№ 302

41.               

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламне агентство ОСА» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Леваневського навпроти житлового будинку № 46)

№ 303

42.               

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламне агентство ОСА» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Київська навпроти СТО BOSCH)

№ 304

43.               

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламне агентство ОСА»  щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Леваневського в районі житлового будинку № 57)

№ 305

44.               

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламне агентство ОСА» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Леваневського, в районі житлового будинку № 30)

№ 306

45.               

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламне агентство ОСА» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (б-р Олександрійський в районі будинку № 44/2)

№ 307

46.               

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламне агентство ОСА» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Сквирське шосе в районі будинку № 226)

№ 308

47.               

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламне агентство ОСА» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Ярослава Мудрого в районі будинку № 59)

№ 309

48.               

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламне агентство ОСА» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Леваневського, 55 (в районі пам’ятного знаку жертвам голодомору))

№ 310

49.               

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламне агентство ОСА» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (бульвар Олександрійський, в районі перехрестя з вул. Героїв Небесної Сотні)

№ 311

50.               

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламне агентство ОСА» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Леваневського, в районі перехрестя з вул. Митрофанова, конструкція № 2)

№ 312

51.               

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламне агентство ОСА» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (бульвар Олександрійський, 94, в районі готелю «Рось»)

№ 313

52.               

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламне агентство ОСА» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Першотравнева, в районі головного входу до міської лікарні № 1)

№ 314

53.               

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламне агентство ОСА» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Леваневського 50/5, в районі перехрестя з вул. Митрофанова)

№ 315

54.               

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламне агентство ОСА» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Леваневського, 32, навпроти палацу культури «Росава»)

№ 316

55.               

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламне агентство ОСА» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Леваневського, в районі повороту до вул. Некрасова)

№ 317

56.               

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламне агентство ОСА» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Некрасова, навпроти супермаркету «NOVUS»)

№ 318

57.               

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламне агентство ОСА» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Некрасова,36 (навпроти житлового будинку № 47/1 по вул. Леваневського))

№ 319

58.               

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламне агентство ОСА» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Сквирське шосе, навпроти житлового будинку № 224)

№ 320

59.               

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламне агентство ОСА» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Я. Мудрого, в районі житлового будинку № 48)

№ 321

60.               

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю  «Рекламне агентство ОСА» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Я. Мудрого, в районі житлового  будинку № 70)

№ 322

61.               

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламне агентство ОСА» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Я. Мудрого, навпроти житлового будинку № 32)

№ 323

62.               

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламне агентство ОСА» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (просп. Князя Володимира в районі супермаркету «NOVUS»)

№ 324

63.               

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламне агентство ОСА» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Сквирське шосе, в районі зупинки громадського транспорту «пл. Перемоги»)

№ 325

64.               

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламне агентство ОСА» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Я. Мудрого, навпроти житлового будинку № 33)

№ 326

65.               

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламне агентство ОСА» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Леваневського в районі будинку № 73 (100 м до повороту з вул. Митрофанова))

№ 327

66.               

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламне агентство ОСА» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (бульвар Михайла Грушевського, в районі житлового будинку № 2 (в районі міської лікарні №1))

№ 328

67.               

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламне агентство ОСА» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Я. Мудрого, в районі будинку № 33, конструкція № 1)

№ 329

68.               

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Рекламне агентство ОСА» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (вул. Я. Мудрого, в районі житлового будинку № 33, конструкція № 2)

№ 330

69.               

Про розгляд заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Тесвімав» щодо надання дозволу на розміщення об’єкта зовнішньої реклами (бульвар Олександрійський, в районі головного входу до парку «Олександрія»)

№ 331

70.               

Про вибуття  із сім’ї патронатного вихователя малолітньої Дудки А. С.

№ 332

71.               

Про вирішення судового спору щодо позбавлення батьківських прав Солярика Д.П. стосовно його малолітнього сина Солярика П.Д.

№ 333

72.               

Про встановлення опіки над малолітньою Белелею С.В. та майном, яке їй належить

№ 334

73.               

Про надання малолітній Комогоровій М.О. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів

№ 335

74.               

Про надання малолітній Кравченко А.М. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів

№ 336

75.               

Про надання малолітній Малиновській М.Д. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів

№ 337

76.               

Про надання малолітньому Малиновському М.Д. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів

№ 338

77.               

Про надання малолітній Потеряхіній А.М. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів

№ 339

78.               

Про надання неповнолітній Потеряхіній Є.М. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів

№ 340

79.               

Про надання неповнолітній Гончарук Є.В. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів

№ 341

80.               

Про надання малолітній Гончарук М.В. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів

№ 342

81.               

Про надання неповнолітній Лобко В.Ю. повної цивільної дієздатності

№ 343

82.               

Про надання неповнолітній Штиці М.С. повної цивільної дієздатності

№ 344

83.               

Про звільнення Фудими Т.Л. від здійснення повноважень піклувальника

№ 345

84.               

Про деякі питання щодо захисту майнових та житлових прав дітей

№ 346

Протокол засідання виконавчого комітету міської ради № 12-19 від 23.04.2019 року