Відбулося засідання 98 сесії міської ради

|  25. 06. 2020

25 червня відбулося засідання дев’яносто восьмої сесії Білоцерківської міської ради, яке провів міський голова Геннадій Дикий.

Перед початком розгляду питань порядку денного деякі депутати міської ради виступили із зверненнями  і заявами.

Так, депутат міської ради Вадим Кошель звернувся щодо розгляду можливості відновлення роботи, дотримуючись карантинних вимог, централізованої бібліотечної системи.

Депутат Київської обласної ради Сергій Яременко подякував за ініціативу депутатам міської ради та за співпрацю - депутатам обласної ради щодо виділення коштів на реконструкцію  стадіону Комунального закладу Київської обласної ради «Білоцерківський багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр», що розташований у Білій Церкві, у якому навчаються діти з вадами слуху. На визначені роботи виділено 9 млн грн. Планується, що їх буде проведено в 2020-2021рр.

Виступ Володимира Бабенка стосувався розгляду можливості взяття у комунальну власність Білоцерківських пам'яток архітектури: Склади Браницьких, Ансамбль споруд пошти (Стара пошта), Микільська церква та Преображенський собор та їх упорядкування. Депутат також підняв питання можливого продажу на території міста контрабандних цигарок. 

Депутат міської ради Дмитро Поліщук виступив щодо організації процесу надання медичних послуг міськими лікарнями. 

У ході засідання депутатами були обговорені та ухвалені рішення згідно з затвердженим порядком денним. Серед прийнятих рішень такі: 

-про затвердження звіту про виконання бюджету м. Біла Церква за 1 квартал 2020 року;

- про внесення змін до рішення міської ради від 20 грудня 2019року № 4768-86- VІІ «Про бюджет м.Біла Церква на 2020рік»;

-про делегування повноважень щодо прийняття рішень про визначення розміру внесків за встановлення, обслуговування та заміну будинкових вузлів обліку споживачами комунальних послуг у місті Біла Церква виконавчому комітету міської ради;

- про внесення змін до Положення про Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради шляхом викладення його в новій редакції та про визначення Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради уповноваженим органом;

- про затвердження списку присяжних.

Також було розглянуто низку земельних, майнових питань, з яких були прийняті відповідні рішення.

Засідання відбувалося в режимі онлайн трансляції.

Відеозапис засідання можна переглянути на ютуб каналі Білоцерківської міської ради. З прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися після їх оприлюднення на офіційному вебсайті Білоцерківської міської ради.

Фотогалерея