До уваги постраждалих від збройної агресії Російської Федерації, внутрішньо переміщених осіб та цивільного населення, яке проживає на тимчасово окупованих територіях!

Дата : 
2020-02-18

Міністерство у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України тісно співпрацює з Громадською організацією «Донбас СОС», одним з напрямків якої є підтримка безкоштовної «гарячої лінії». За телефоном «гарячої лінії» надаються консультаційні послуги інформаційного та правового характеру щодо широкого кола питань стосовно реалізації та захисту прав, свобод та інтересів громадян, постраждалих від збройної агресії Російської Федерації та тимчасової окупації окремих територій держави, в тому числі внутрішньо переміщених осіб та цивільного населення, яке проживає на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей та Автономної Республіки Крим і міста Севастополя.

Тож з метою отримання консультацій для вищезазначених осіб щодо їх прав і свобод буде функціонувати телефон безкоштовної «гарячої лінії» 0-800-309-110 ГО «Донбас СОС».

 


За інформацією Міністерства у справах ветеранів,

тимчасово окупованих територій

та внутрішньо переміщених осіб України