Відбувся черговий прийом громадян міським головою

|  13. 02. 2020

12 лютого міський голова Білої Церкви Геннадій Дикий провів черговий особистий прийом громадян, на який записалося 22 жителя міста.

Під час прийому громадяни мали на меті з’ясувати низку питань як особистого, так і загальноміського характеру. Зокрема містяни цікавилися питаннями отримання житла, отримання, приватизації та оренди земельних ділянок, тарифів на опалення, співпраці з КП БМР «Білоцерківтепломережа», отримання матеріальної та спонсорської допомог тощо.

Також було озвучено низку питань на тему благоустрою міста та комунальної сфери: ремонту прибудинкової території, освітлення вулиці, доцільності розміщення сміттєвих контейнерів, щодо забруднення навколишнього середовище від автомийки, і т.д.

Окремі звернення стосувалися самочинного огородження магазину за адресою вул. 2га Коцюбинська, 43, приватизації кафе «Світанок», облаштування проходу через територію дитячого навчального закладу за адресою вул. Лесі Українки, 49 і т. ін.

Усім громадянам, які прийшли на прийом до міського голови, були надані роз’яснення. Відповідним службам було дано доручення щодо вирішення піднятих питань.

Нагадуємо, що записатися на особистий прийом громадян можна у відділі звернень громадян, який знаходиться за адресою – м. Біла Церква, Торгова площа, 6, або за тел. 5-36-64.