Засідання виконавчого комітету

|  24. 12. 2019

24 грудня відбулося засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, яке провів міський голова Геннадій Дикий.

Нагороджено спортсменів

Перед початком розгляду питань порядку денного  міський голова привітав спортсменів.

Нагрудний знак «За заслуги перед містом» було вручено Віктору Лозовому – спеціалісту вищої категорії, старшому вчителю відділення греко-римської боротьби Київського обласного ліцею-інтернату фізичної культури і спорту, Заслуженому тренеру України  з греко-римської боротьби, майстру спорту України, головному тренеру юніорської збірної команди України, голові Федерації спортивних видів боротьби  м.Біла Церква.

Віктор Вікторович є одним із кращих тренерів міста. Серед його вихованців три чемпіона світу (Грушин Олександр, Кияшок Дмитро, Алєксєєв Микита), срібний призер XV Європейського юнацького олімпійського фестивалю - Яковлев Олександр та численні призери чемпіонатів України і міжнародних змагань. Нещодавно Віктор Лозовий відзначив свій 60-річний ювілей.

 На виконання Міської комплексної програми розвитку фізичної культури м.Біла Церква, щомісяця визначається та відзначається «Кращий спортсмен м.Біла Церква» та його тренер.

Відповідно до Порядку  комісією визначаються  лауреати.  Цього дня міський голова Геннадій Дикий вручив свідоцтво та відзнаку «Кращого спортсмена жовтня» Леоніду Кулибабі – майстру спорту України з кікбоксингу, переможцю чемпіонату світу з кікбоксингу, який відбувався 18-20.10.2019р у м. Мазервел (Шотландія). Леонід Кулибаба є керівником  та тренером клубу «БЦ Спарта».  Нагороду також було вручено і його тренеру – Людмилі Кулибабі. Фото - тут.

Про упорядкування розміщення пересувних цирків, атракціонів та інших об’єктів культурно-масових розваг у м. Біла Церква

У ході засідання було затверджено Порядок погодження щодо розміщення пересувних цирків, атракціонів та інших об’єктів культурно-масових розваг на території м. Біла Церква.

Документом визначено територію комунальної форми власності у м. Біла Церква для розміщення пересувних цирків, атракціонів та інших об’єктів культурно-масових розваг – комунальне підприємство Білоцерківської міської ради Білоцерківський міський парк  культури і відпочинку ім. Т. Г. Шевченка. Також можуть використовуватись території інших форм власності з відповідним цільовим призначенням за умови узгодження з власником земельної ділянки (території).

Затверджений Порядок встановлює вимоги до організації розміщення  на території міста Біла Церква пересувних цирків, атракціонів та інших об’єктів культурно-масових розваг з врахуванням архітектурних, санітарно – гігієнічних, пожежних, функціонально – планувальних та історико – культурних чинників.

Дія Порядку поширюється на всіх суб’єктів господарювання (підприємства, установи та організації незалежно від форми власності та відомчої належності, а також фізичних осіб-підприємців), що здійснюють діяльність з надання послуг у сфері розваг та мають намір розмістити на території міста Біла Церква пересувні цирки, атракціони та інших об’єкти культурно-масових розваг.

Розміщення таких об’єктів здійснюватиметься згідно зі схемою розташування, яка погоджується у встановленому порядку для кожного суб’єкта господарювання окремо

Усі об’єкти, що стосуються пересувних цирків, атракціонів та інших об’єктів культурно-масових розваг, повинні мати належний естетичний вигляд, архітектурно вписуватись в навколишнє середовище, відповідати вимогам нормативних документів щодо санітарії, охорони праці, техніки безпеки.

Режим роботи встановлюватиметься ініціаторами розміщення, але повинен обмежуватись часом з 09.00 до 22.00 години.

Порядок також містить умови отримання необхідних погоджень; вимоги до тимчасового утримання місць для надання послуг у сфері розваг; щодо дотримання тиші в громадських місцях; обмеження при використанні об’єктів благоустрою та механізми контроля за дотриманням Порядку  та відповідальність за його порушення.

Про тимчасові зміни в організації дорожнього руху в Новорічну ніч у місті Біла Церква

Для уникнення дорожньо-транспортних пригод та підвищення безпеки дорожнього руху, тимчасово, з 22:30 год. 31 грудня 2019р. до 04:00 год. 01 січня 2020 року буде обмежено рух транспортних засобів на вул. Ярослава Мудрого (від комунального підприємства Білоцерківської міської ради Будинок урочистих подій до пл. Соборної) шляхом перекриття.

Інші питання, розглянуті в ході засідання:

-затверджено плани роботи виконавчого комітету Бiлоцеpкiвської міської ради на 2020 рік та на перший квартал 2020 року;

-затверджено фінансові плани на наступний рік 24 комунальних підприємств Білоцерківської міської ради. Документи ще п’яти комунальних підприємств буде  затверджено після їх довивчення;

- затверджено штатний розпису міського фінансового управління Білоцерківської міської ради;

- затверджено графік проведення ярмаркових заходів на території м. Біла Церква на І півріччя 2020 року;

-встановлено режим роботи низки об’єктів торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування населення;

-встановлено тариф на теплову енергію з використанням альтернативних джерел енергії ТОВ «ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ ТЕПЛОІНВЕСТ» для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету, та для потреб населення військових містечок №№ 1, 3 м. Біла Церква;

- розглянуто ряд питань щодо квартирного обліку, щодо змін адрес об’єктів нерухомого майна, щодо надання дозволів на розміщення об’єктів зовнішньої реклами,  встановлення опіки та піклування малолітніх, захисту особистих, майнових та житлових прав дітей та недієздатних осіб та ін.

Фотогалерея