Білоцерківський міський відкритий турнір з вуличного футболу

|  04. 12. 2019

30 листопада цього року відбувся Білоцерківський міський відкритий турнір з вуличного футболу, який організували управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради та Комунальний заклад Білоцерківської міської ради «Білоцерківський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Турнір зібрав 5 команд футболістів-аматорів: «Заріччя -1», «Ніка Заріччя», ФК «ЗОШ № 17», ФК «Граф», ФК «Каменяр».

Гравці команд - представники Білої Церкви та Білоцерківського району.  Загалом змагання пройшли з жартами, в дружній та теплій атмосфері, не зважаючи на осінню холодну погоду. Всі команди намагалися якнайкраще продемонструвати свої здібності та здобути перемогу в турнірі. За підсумками турніру беззаперечним переможцем, продемонструвавши гарну командну та індивідуальну гру, стала команда ФК «Каменяр» у складі Стрельченка Дмитра, Григора Дмитра, Григора Петра, Артеменка Артема, Граждана Сергія, Шабельного В’ячеслава. Друге місце посіла команда ФК «Граф».  Третє місце в напруженій боротьбі виборола команда «Заріччя -1».

Також в турнірі були визначені:

кращий гравець турніру – Стрельченко Дмитро;

кращий бомбардир –  Новохацький Максим;

кращий захисник – Шабельний Влад;

кращий воротар – Новохацький Олександр.

На церемонії нагородження учасників турніру привітала начальник управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради Інна Паливода та вручила переможцям і призерам  фестивалю кубки, медалі й дипломи. У церемонії нагородження взяли участь  директор ДЮСШ «Зміна» Олексій Кривошеєв, директор КЗ БМР «БМЦФЗН «Спорт для всіх» Костянтин Павлюк.

Медичний супровід турніру забезпечила Білоцерківська міська організація Товариства Червоного Хреста України.

Вітаємо переможців та призерів, бажаємо наступних звитяг!

Запрошуємо взяти участь у  наступних заходах КЗ БМР «БМЦФЗН «Спорт для всіх».

Фотогалерея