Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта – проекту рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради «Дитяча стоматологічна поліклініка»

Дата : 
2019-12-02

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта – проекту рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради «Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в Комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міської ради «Дитяча стоматологічна поліклініка»


Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», переліку платних послуг, які надаються в державних закладах охорони здоров'я та вищих медичних закладах освіти» затвердженого постановою Кабінету Міністрів України  від 17 вересня 1996 р. N 1138 та з метою приведення тарифів на платні медичні послуги, що надаються Комунальним некомерційним підприємством Білоцерківської міської ради «Дитяча стоматологічна поліклініка» у відповідність до фактичних витрат, пов’язаних з їх наданням, виконавчий комітет Білоцерківської міської ради повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акта «Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються в Комунальному некомерційному підприємстві Білоцерківської міської ради «Дитяча стоматологічна поліклініка». Проект регуляторного акта передбачає встановлення розміру плати за послуги, що надаються Комунальним некомерційним підприємством Білоцерківської міської ради «Дитяча стоматологічна поліклініка», підпорядкованого управлінню охорони здоров’я Білоцерківської міської ради.

Головним розробником проекту регуляторного акту є Комунальне некомерційне підприємство Білоцерківської міської ради «Дитяча стоматологічна поліклініка»: 09100,м. Біла Церква, вул. Січневого прориву,буд.2.  E-mail: [email protected].

З проектом рішення та аналізом регуляторного впливу зазначеного регуляторного акта можна ознайомитися в мережі Інтернет на офіційному сайті Білоцерківської міської ради та її виконавчих органів: www.bc-rada.gov.ua.   

Термін прийняття зауважень та пропозицій до проекту регуляторного акта становить 1 (один) місяць з дня його оприлюднення.

Зауваження та пропозиції щодо проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу приймаються в друкованому або електронному вигляді протягом місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акта за адресою комунального некомерційного підприємства Білоцерківської міської ради «Дитяча стоматологічна поліклініка»: м. Біла Церква, вул. Січневого прориву, буд.2  телефон/факс 34-75-64 з 9-00 до 18-00 щодня (крім суботи та неділі). E-mail: [email protected].