Увага! Конкурс на розробку кращого концептуального рішення реконструкції парку культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка - переноситься

Дата : 
2019-12-02

До уваги мешканців міста !!! 

Управління містобудування та архітектури Білоцерківської міської ради, що являється організатором конкурсу на розробку кращого концептуального рішення реконструкції парку культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка в м.Біла Церква  Київської області повідомляє, що учасник конкурсу за № 010186 відкликав свою конкурсну пропозицію в зв’язку з не доопрацюванням, тому для участі в конкурсі залишається дві конкурсні пропозиції.

Відповідно до п.47 Порядку про проведення архітектурних та містобудівних конкурсів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.11.1999 року № 2137 конкурс вважається таким, що відбувся, якщо на нього подано не менше трьох конкурсних проектів, з яких хоча б одному журі вважає за можливе присудити премію.

З огляду на вищевикладене, конкурс на розробку кращого концептуального рішення реконструкції парку культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка в м.Біла Церква  Київської області який мав проходити 03-04 грудня 2019 року о 14.00 годині в великому залі виконавчого комітету Білоцерківської міської ради  не відбудеться.

Про  призначення нової дати конкурсу на розробку кращого концептуального рішення реконструкції парку культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка в м.Біла Церква  Київської області буде повідомлено додатково.

Начальник управління                                                      О.Терещенков