Ігри ветеранів

|  25. 11. 2019

18-27 листопада 2019 року в ШШК ДЮСШ «Юність» проходять змагання за програмою VIII літніх Всеукраїнських ігор ветеранів спорту пам’яті М. М. Баки з шашок.

Всеукраїнські ігри ветеранів спорту пам'яті М. М. Баки з шашок розпочато програмою з блискавичної гри з шашок-64. Турнір зібрав рекордну за багато років кількість спортсменів: 23 чоловіків та 13 жінок з 15 регіонів (Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Київська, Львівська, Полтавська, Рівненська, Сумська, Харківська, Черкаська, Хмельницька області та місто Київ).

У змаганнях серед  чоловіків призерами стали: 1. Горобець Віктор (Харківська область), 2. Коперльос Микола (Закарпатська область), 3. Колодько Юрій (Харківська область).

Серед жінок перемогу здобули: 1. Рейніш Ольга (м.Київ), 2. Анісімова Зоряна (Львівська область), 3. Ведерко Людмила (Волинська область)

У командному заліку: 1. Львівська область (Ганік Ігор, Анісімова Зоряна), 2. місто Київ (Жигалін Олександр, Рейніш Ольга), 3. Харківська область (Горобець Віктор)

На змагання з швидкої гри чекаємо ще на Луганську область, яка надіслала попередню заявку. У програмі змагань ще відбудуться швидка та класична гра з шашок-64 та класична, швидка та блискавична гра з шашок-100. Всі програми проводяться в особистому та командному заліках, а за сумою всіх заліків буде визначено переможців та призерів Всеукраїнских ігор ветеранів спорту пам'яті М. М. Баки з шашок.