Повідомлення про засідання постійної комісії з питань інвестицій, регуляторної політики, торгівлі, послуг та розвитку підприємництва, власності, комунального майна та приватизації

Засідання постійної комісії з питань інвестицій, регуляторної політики, торгівлі, послуг та розвитку підприємництва, власності, комунального майна та приватизації відбудеться 12.11.2019 року о 10:00 год. в приміщенні міської ради, вул. Ярослава Мудрого, 15 (великий зал)


Порядок денний

1. Про затвердження Положення про порядок організації та проведення ярмаркових заходів у м. Біла Церква у новій редакції


2. Про погодження змін до Інструкції з виконання польотів (використання повітряного простору) у районі аеродрому «Біла Церква» комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс» затвердженої директором КП БМР «БВАК» Кандауровим С.М. 16.04.2018 року, погодженої головою Державіаслужби Більчуком О.В. 04.06.2018 року та погоджене рішенням Білоцерківської міської ради № 2565-55-VІІ від 30.08.2018 року «Про погодження Інструкції з використання польотів(використання повітряного простору) у районі аеродрому «Біла Церква» комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс»


3. Розгляд проекту рішення «Про безоплатну передачу з балансу комунального підприємства Білоцерківської міської ради житлово-експлуатаційної контори № 1 на баланс комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Архітектурно-планувальне бюро» нежитлового приміщення , що знаходиться за адресою:  Київська область, місто Біла Церква, бульвар Олександрійський , 75»


4. Про план діяльності Білоцерківської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік


5.  Різне


 

 

                                    Голова комісії                                                             С. І.  Мартинюк           

Місце проведення: 
великий зал Білоцерківської міської ради (за адресою вул. Ярослава Мудрого, 15)
Дата анонса: 
2019-11-12 о 10 год