Засідання постійної комісії з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, оборонної роботи, запобігання корупції, сприяння депутатській діяльності, етики та регламенту

Повідомлення про засідання постійної комісії з питань  дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, оборонної роботи, запобігання корупції, сприяння  депутатській діяльності, етики та регламенту відбудеться 14.11.2019 року о 10 год. в приміщенні міської ради вул. Ярослава Мудрого, 15 (великий зал)


Порядок денний


1. Про надання згоди на добровільне приєднання територіальної громади до об'єднаної територіальної громади


2. Про внесення змін в рішення міської ради від 23 грудня 2014року №1372-68-VI «Про деякі питання безоплатної первинної правової допомоги в м. Біла Церква» шляхом викладення додатку у новій редакції


3. Про затвердження Програми профілактики рецидивної злочинності та правопорушень у м.Біла Церква на 2020-2022 роки


4. Про затвердження на посаді заступника міського голови


5. Про розгляд звернення Київської обласної ради стосовно впровадження чат-боту «СтопНаркотик»


6. Про внесення змін до рішення Білоцерківської міської ради від 11 грудня 2015р.№07-02-VІІ «Про затвердження Регламенту Білоцерківської міської ради VII скликання»


7.Про виведення Кандаурова С.М. із персонального складу виконавчого комітету Білоцерківської міської ради та введення в його склад Лентюгова А.В.


8.Різне


 

 

Голова комісії                                                                             С. Наконечний 

Місце проведення: 
Бiла Церква, Ярослава Мудрого, 15, Велика зала
Дата анонса: 
2019-11-14 о 10:00 год