Повідомлення про засідання постійної комісії з питань інвестицій, регуляторної політики, торгівлі, послуг та розвитку підприємництва, власності, комунального майна та приватизації

Засідання постійної комісії з питань інвестицій, регуляторної політики, торгівлі, послуг та розвитку підприємництва, власності, комунального майна та приватизації відбудеться 10.09.2019 року о 10:00 год. в приміщенні міської ради, вул. Ярослава Мудрого, 15 (мала зала)


Порядок денний


1. Розгляд проекту рішення «Про безоплатну передачу на баланс управлінню освіти і науки Білоцерківської міської ради, Департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради та  Білоцерківському міському центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) закінчені будівництвом об'єкти».


2. Розгляд проекту рішення «Про надання в користування нежитлового приміщення на 2019 рік».


3. Розгляд проекту рішення  «Про безоплатну передачу з балансу виконавчого комітету Білоцерківської міської ради на баланс відділу культури і туризму Білоцерківської міської ради майна».


4. Розгляд проекту рішення  «Про безоплатну передачу з балансу управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради на баланс  комунального закладу Білоцерківської міської ради  дитячо-юнацькій спортивній школі «Зміна», відділу культури та туризму Білоцерківської міської ради,  комунального закладу Білоцерківської міської ради «Білоцерківський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», комунального закладу Білоцерківської міської ради Клубу  за місцем проживання «Прометей» майна».


5. Розгляд проекту рішення  «Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність територіальної громади міста Білої Церкви з власності Всеукраїнської благодійної організації «Українська фундація правової допомоги» майна».


6. Звіт директора Департаменту житлово-комунального гомподарства про підготовку до початку опалювального сезону 2019-2020рр.


7. Звіт керівника КП БМР "Білоцерківтепломережа" про фінансовий стан та підготовку до початку опалювального сезону 2019-2020рр.


8. Звіт керівника КП БМР "Білоцерківське тролейбусне управління" про фінансовий стан підприємства та стан рухомого складу за 2019р.


9. Звіт директора дитячої бібліотеки про технічний стан приміщення.


10. Різне


 Голова комісії                                                                                          С. Мартинюк

Місце проведення: 
мала зала Білоцерківської міської ради (за адресою вул. Ярослава Мудрого, 15)
Дата анонса: 
2018-09-10 о 10 год