Відкритий чемпіонат Білоцерківської громади з легкої атлетики серед юнаків та дівчат

|  27. 04. 2024

26 квітня у Білій Церкві на території ЦДЮНС "Трудові резерви" відбувся відкритий чемпіонат Білоцерківської міської територіальної громади з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2007-2008 року народження.

Дані змагання вже не перший рік проводяться задля того, щоб відібрати найкращих спортсменів до складу збірних команд з легкої атлетики Білоцерківської громади. Також яскраві спортивні змагання дають можливість залучати жителів громади, в першу чергу молодь, до регулярних зайнять легкою атлетикою, що в свою чергу допомагає цьому виду спорту розвиватися у нашій громаді.

Секретар Білоцерківської міської ради Володимир Вовкотруб, відкриваючи змагання, зазначив: «Сьогоднішні змагання це не лише підсумок ваших тренувань і роботи ваши тренерів. В сучасних умовах це ще й перевірка на міцність та витривалість нашої молоді, яка навіть в умовах війни прагне досягати найвищих результатів. Я щиро бажаю перемоги найсильнішим, але нагадаю - кожен хто наважився вступити у боротьбу за перемогу на цьому чемпіонаті - вже переможець!»


У змаганнях взяли участь білоцерківські легкоатлети вихованці: КЗ БМР ДЮСШ « Олімп», КЗ БМР ДЮСШ 2, КЗ КОР « Київський обласний ліцей фізичної культури і спорту»,  а також гості зі Сквири і Володарки, всього близько 100 юнаків та дівчат.

Молодь показувала свої досягнення та змагалася між собою у таких дисциплінах як: біг 100 м., біг на 400м., біг 800 м., біг на 200 м., стрибок у висоту, стрибок у довжину та потрійний стрибок.За результатами Чемпіонату юні спортсмени, які показали свої досягнення, були відзначені нагородами. Найкращі результати показали:

Якір100м. Юнаки: 1. Камінський Олександр «КОЛФКС» - 11.5с Дівчата: 1. Хіврич Марія ДЮСШ «Олімп» -12.6с

200м. Юнаки: 1. Середюк Ярослав «КОЛФКС» - 23.5с Дівчата: 1.Татарчук Вероніка «КОЛФКС» -29.0с 400м: Юнаки: 1. Жук Олексій «КОЛФКС» - 57.0с

400м. Дівчата: 1. Отвіновська Варвара «Олімп» - 1.05.8хв

800м. Юнаки: 1.Отвіновський Олександр «Олімп» - 2.06.9хв; Дівчата: 1. Маліченко Мілана «КОДЮСШ@ - 2.55.4хв

Стрибки у довжину. Юнаки: 1. Романюк Іван «КОДЮСШ» - 6.28м Дівчата: 1. Абрамова Анна «КОЛФКС» -5.36м

Стрибки у висоту юнаки: 1. Лісняк Артем «КОЛФКС» - 1.55м Дівчата: 1. Завадська Анастасія «КОЛФКС» - 1.60м

Потрійний стрибок. Юнаки: 1. Карпенчук Ростислав «КОЛФКС» - 11.15м Дівчата : 1. Абрамова Анна «КОЛФКС» - 10.95м

Юних спортсменів з трибун підтримували рідні та знайомі. На чемпіонат завітали також поважні гості:

Катерина Возненко - профільний заступник міського голови

Володимир Балясніков - директор КЗ КОР «Київський обласний ліцей фізичної культури і спорту», заслужений тренер України, голова ГО « Федерації легкої атлетики м. Біла Церква»

Назар Коваленко - директор центральної дитячо-юнацькоі навчально- спортивної бази «Трудові резерви» в м.Біла Церква, Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти та науки України, депутат Білоцерківської міської ради.

Організатором змагань виступило управління з питань молоді і спорту під керівництвом Сергія Мартинова.

>>> Більше світлин <<<