Повідомлення про засідання постійної комісії з питань житлової політики, комунального господарства, природокористування, охорони довкілля та енергозбереження, водного та лісового господарства

Засідання постійної комісії з питань житлової політики, комунального господарства, природокористування, охорони довкілля та енергозбереження, водного та лісового господарства відбудеться 01.02.2024 року об 11 год.

Проєкт

Порядок денний 

1. Про безоплатну передачу з балансу департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради на баланс виконавчих органів Білоцерківської міської ради та комунальних підприємств Білоцерківської міської ради портативних радіостанцій DP 405 стандарту DMR (цифрових рацій Kirisun DP 405 UHF). 

2. Про безоплатну передачу майна з балансу департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради. 

3. Про затвердження Статуту комунального підприємства Білоцерківської міської ради житлово-експлуатаційної контори № 1 в новій редакції. 

4. Про надання безповоротної фінансової підтримки комунальному підприємству Білоцерківської міської ради «Комунальник». 

5. Про внесення змін до Програми надання безповоротної фінансової підтримки комунальному підприємству Білоцерківської міської ради «Білоцерківтепломережа» на 2023-2024 роки, затвердженої рішенням Білоцерківської міської ради від 29 червня 2023 року № 4127-41-VIII, шляхом викладення її в новій редакції. 

6. Про надання безповоротної фінансової підтримки комунальному підприємству Білоцерківської міської ради «Білоцерківтепломережа». 

7. Про затвердження Статуту комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Комунальник», шляхом викладення його в новій редакції. 

8. Про внесення змін до Програми робіт з обстеження будівель та споруд, пошкоджених та/або знищених внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації на території Білоцерківської міської територіальної громади на 2024 рік, затвердженої рішенням Білоцерківської міської ради від 19 грудня 2023 року № 4989-48-VIII, шляхом викладення її в новій редакції. 

9. Про безоплатну передачу з балансу департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради на баланс комунального підприємства Білоцерківської міської ради  «Білоцерківський міський парк культури та відпочинку імені Т.Г. Шевченка» майна. 

10. Про надання поворотної фінансової підтримки комунальному підприємству Білоцерківської міської ради «Міська служба замовника». 

11. Про безоплатну передачу з балансу департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради на баланс  комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Муніципальне шляхово-експлуатаційне управління» закінчених будівництвом об'єктів. 

12. Про погодження Інвестиційної програми (Інвестиційного проекту) Товариства з обмеженою відповідальністю «БІЛОЦЕРКІВВОДА» на 2023 рік (зі змінами) та Плану розвитку (Довгострокової Інвестиційної програми (Інвестиційного проекту)) Товариства з обмеженою відповідальністю «БІЛОЦЕРКІВВОДА» на 2023-2027 роки (зі змінами). 

Різне.

Дата анонса: 
2024.01.30