«Різдвяна зіронька» об’єднала талановитих дітей нашої громади

|  25. 12. 2023

22 грудня відбувся щорічний дитячий конкурс української естрадної пісні клубних закладів  Білоцерківської міської територіальної громади «Різдвяна зіронька». Захід приурочений до новорічних свят.

Конкурс проводиться аби виявити та підтримати талановитих дітей та молодь. Не менш важливою його складовою є збереження та підтримка історико-культурного багатства українського народу, популяризація української сучасної пісні, традицій  та впровадження нових форм музичного естрадного мистецтва.

Конкурс об’єднав багато талановитих юних виконавців з великим творчим потенціалом, які небайдужі до нашої Батьківщини і до її спадщини, які висловлюють свою любов через пісню.

Цьогоріч у співочому батлі взяли участь 22 вокалісти, які є вихованцями клубних закладів  із шести населених пунктів нашої громади.  

Усі без винятку учасники несуть у собі родзинку власної майстерності виконання пісні, але все ж таки  компетентне журі визначало переможців у двох вікових категоріях: 6-11 років та 12-16 років.

Переможцями меншої вікової категорії стали – Єлизавета Сафронова  (смт.Терезине) з піснею «Не залишай» та старшої вікової категорії – Крістіна Дзядевич  (с.Шкарівка) з піснею «Сяйво місяць молоденький».

Другі призові місця отримали: Кіра Янчук  (с.Скребиші) та Аріна Качан  (с.Піщана), третє місце посіли  Арсеній Гейко (с.Піщана) та Анна Шлапацько (с.Дрозди).

Переможців було нагороджено пам'ятними подарунками та дипломами, а всі учасники отримали кубки за участь у конкурсі.

 Дякуємо ЗСУ за можливість жити! Нехай мрія усіх дітей, які співали у своїх піснях про перемогу і мирне українське небо, – якнайшвидше здійсниться!

Фото