Професія енергетика сьогодні – надважлива!

|  22. 12. 2023

22 грудня в Білоцерківській громаді відбулося відзначення працівників енергетичної галузі з нагоди професійного свята. В Україні це свято було започатковане ще в 1966 році і символічно випадає на найкоротший світловий день у році. Сьогодні ця професія є надважливою, адже українські енергетики щодня здійснюють подвиг, відновлюючи електропостачання в населених пунктах нашої держави внаслідок ворожих обстрілів.

З вітальним словом до енергетиків Білоцерківської громади звернувся міський голова Геннадій Дикий:

«Задовго до війни, коли все було добре, мало хто відчував важливість вашої роботи. А сьогодні ваша діяльність настільки значима, що без вашого оперативного реагування на системні обстріли енергетичної інфраструктури зупиняються всі сфери життя, у тому числі й зв’язок, і тепло- та водопостачання та інші. Я не знаю прикладів, де б у світі так прицільно руйнували енергетичну галузь країни, і я пишаюся, що в нашій громаді сьогодні є така команда професіоналів, яка успішно долає складні ситуації. Їх оперативне вирішення дійсно вимагає професіоналізму, відповідальності, вміння приймати правильні рішення. І ми бачили конкретні ваші дії, завдяки яким в найкоротші терміни вдавалося відновити електроенергію в громаді та подати теплопостачання в домівки десятків тисяч білоцерківців. Дякую вам за це!».

Під час заходу нагрудним знаком «Відзнака міського голови» були нагороджені т.в.о. повноважень директора ПАТ «Білоцерківська Теплоелектроцентраль» Вадим Богдан та директор МПП «Енергія» Олександр Волинець.

За самовіддану щоденну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до дорученої справи та з нагоди Дня енергетика ряд працівників ДТЕК «Київські регіональні мережі», ПАТ «Білоцерківська Теплоелектроцентраль», МПП «Енергія» були нагороджені грамотами Білоцерківської міської ради та її виконавчого комітету.

Від Білоцерківської районної військової адміністрації присутніх привітав перший заступник голови адміністрації Максим Кочура. Він висловив вдячність енергетикам за їхню працю, побажав якнайшвидшої перемоги, а також вручив подяки кращим енергетикам.

Тож вітаємо всіх працівників енергетичної галузі. Невичерпної вам енергії, позитиву, натхнення в роботі! Нехай всі виклики сьогодення, які є у вашій професії, якнайшвидше завершаться нашою перемогою.

Фото