Визначені лауреати молодіжної літературно-мистецької премії ім. М.С. Вінграновського Білоцерківської міської територіальної громади за 2023 рік

Дата : 
2023-12-21

19 грудня 2023 року відбулося засідання комісії з присудження молодіжної літературно-мистецької премії ім. М.С. Вінграновського Білоцерківської міської територіальної громади за 2023 рік.                                                                                    

За наслідками таємного голосування комісія визначила лауреатів та рекомендувала управлінню з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради винести на розгляд виконавчого комітету Білоцерківської міської ради питання щодо присудження молодіжної літературно-мистецької премії ім. М.С. Вінграновського Білоцерківської міської територіальної громади   за 2023 рік:

– Гайдаєнко Анастасії Сергіївні, художниці – за творчі успіхи, виставку ілюстрацій «Супергерої України» та волонтерську діяльність.

– Колективу студії образотворчого мистецтва «Палітра» (керівниця Клеймьонова Л. В.) Центру позашкільної освіти та професійного самовизначення учнівської молоді «Соняшник» Білоцерківської міської ради – за творчі успіхи на ниві образотворчого мистецтва.

 Питання про присудження молодіжної літературно-мистецької премії ім. М.С. Вінграновського Білоцерківської міської територіальної громади за 2023 рік буде винесене на розгляд виконавчого комітету Білоцерківської міської ради у січні 2024 року.