Повідомлення про проведення міського конкурсу проєктів у сфері роботи з дітьми та молоддю.

Дата : 
2023-12-18

18 грудня 2023 року  в управлінні з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради відбулося засідання комісії з проведення міського конкурсу проєктів у сфері роботи з дітьми та молоддю, розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка у 2024 році.

Члени комісії відмітили важливість та актуальність поданих пропозицій, а саме – в роботі щодо національно-патріотичного та духовного виховання молоді, набуття молоддю, в умовах війни, знань та навичок, які рятують життя,  підтримки сімей з дітьми, які постраждали від війни, формування здорового способу життя, організації дозвілля та відпочинку дітей, підтримки дітей з особливими потребами та дітей з багатодітних родин, тощо.

Проведена попередня кваліфікація претендентів: до участі у конкурсі допущені конкурсні пропозиції, які підготовлені 6 інститутами громадянського суспільства, а саме:

 Білоцерківською міською громадською молодіжною організацією «Фонд підтримки молодіжної політики»  підготовлено проєкт: «Військово-патріотичний  вишкіл «Тактична медицина – 2024».

Громадською організацією Фонд «Творча ініціатива»   подано  проєкт  «Патріот-фест».

Громадською організацією «Результативний старт ультраактивного розвитку суспільства» запропоновано проєкт «Психологія перемоги».

Громадською організацією «Ми – особливі» розроблено проєкт «Кольорове дозвілля».

Громадською організацією «ВОЛОНТЕРСЬКИЙ ШТАБ ТРО» подано проєкт «Психологічна реабілітація сімей, зокрема дітей загиблих військовослужбовців, тривалістю в один місяць».

Білоцерківською міською організацією Товариства Червоного Хреста України запропоновано проєкт «Мої знання – моя безпека».

Наступний етап конкурсу - презентація-захист проєктів, поданих інститутами громадянського суспільства,  - відбудеться 20.12.2024 року о 10.00 у малій залі Білоцерківської міської ради (вул. Ярослава Мудрого, 15). На ньому члени комісії ознайомляться з особливостями й перевагами кожного проєкту та остаточно визначаться із розміром фінансової підтримки для них.

 

Управління з питань молоді та спорту

Білоцерківської міської ради