Повідомлення про засідання постійної комісії з питань житлової політики, комунального господарства, природокористування, охорони довкілля та енергозбереження, водного та лісового господарства

Засідання постійної комісії з питань житлової політики, комунального господарства, природокористування, охорони довкілля та енергозбереження, водного та лісового господарства відбудеться 29.08. 2023 року о 12 год.

Проєкт

Порядок денний 

1. Про погодження створення гідрологічного заказника місцевого значення «Грабарський ставок».

2. Про безоплатну передачу з балансу департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради на баланс Комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Муніципальне шляхово-експлуатаційне управління» та Комунального закладу Білоцерківської міської ради Білоцерківський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» майна.

3. Про передачу проектної та кошторисної документації.

4. Про внесення змін до Програми надання безповоротної фінансової підтримки шляхом поповнення статутного капіталу комунальному підприємству Білоцерківської міської ради "Білоцерківтепломережа" на 2023 рік, затвердженої рішенням Білоцерківської міської ради від 28 грудня 2022 року № 3408-36-VIII, шляхом викладення її в новій редакції.

5. Про внесення змін до рішення Білоцерківської міської ради від 29 червня 2023 року № 4123-41-VIII «Про безоплатну передачу з балансу департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради на баланс управління комунальної власності та концесії Білоцерківської міської ради майна».

6. Про внесення змін до Програми надання безповоротної фінансової підтримки комунальному підприємству Білоцерківської міської ради «Комунальник» на 2023 рік, затвердженої рішенням Білоцерківської міської ради від 27 квітня 2023 року № 3827-39-VIII, шляхом викладення її в новій редакції.

7.  Про внесення змін до рішення Білоцерківської міської ради від 29 червня 2023 року №  4122-41-VIII «Про надання безповоротної фінансової підтримки комунальному підприємству Білоцерківської міської ради «Комунальник».

8. Про надання безповоротної фінансової підтримки комунальному підприємству Білоцерківської міської ради «Комунальник».

9. Про безоплатну передачу з балансу департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради на баланс комунальних підприємств Білоцерківської міської ради  житлово-експлуатаційним конторам № 1, № 6, № 7 та управління комунальної власності та концесії Білоцерківської міської ради майна.

10. Про внесення змін до Програми надання безповоротної фінансової підтримки комунальному підприємству Білоцерківської міської ради «Світанок» на 2023 рік», затвердженої рішенням Білоцерківської міської ради від 28 грудня 2022 року № 3409-36-VIII, шляхом викладення її в новій редакції

11. Про надання безповоротної фінансової підтримки комунальному підприємству Білоцерківської міської ради «Світанок».

12. Про внесення змін до рішення Білоцерківської міської ради від 30 вересня 2019 року № 4384-78-VII «Про деякі питання щодо житлового фонду соціального призначення для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа у м. Біла Церква». 

Різне.

Дата анонса: 
2023.08.28