Повідомлення про засідання постійної комісії з питань інвестицій, регуляторної політики, транспорту і зв'язку, торгівлі, туризму, послуг і розвитку підприємництва, власності, комунального майна та приватизації, розвитку агропромислового комплексу.

Засідання постійної комісії з питань інвестицій, регуляторної політики, транспорту і зв'язку, торгівлі, туризму, послуг і розвитку підприємництва, власності, комунального майна та приватизації, розвитку агропромислового комплексу відбудеться  28.08.2023 року о 14:00 год.

Проєкт

Порядок денний 

1. Про безоплатну передачу з балансу департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради на баланс Комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Муніципальне шляхово-експлуатаційне управління» та Комунального закладу Білоцерківської міської ради Білоцерківський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» майна. 

2. Про передачу проектної та кошторисної документації. 

3.  Про внесення змін до рішення Білоцерківської міської ради від 29 червня 2023 року № 4123-41-VIII «Про безоплатну передачу з балансу департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради на баланс управління комунальної власності та концесії Білоцерківської міської ради майна». 

4. Про безоплатну передачу з балансу департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради на баланс комунальних підприємств Білоцерківської міської ради житлово-експлуатаційним конторам № 1, № 6, № 7 та управління комунальної власності та концесії Білоцерківської міської ради майна. 

5. Про затвердження Вимог до облаштування майданчиків для паркування. 

6. Про погодження нової редакції Концепції індустріального парку «Пачворк: Біла Церква». 

7. Про безоплатну передачу з балансу Комунального підприємства Білоцерківської міської ради Будинок урочистих подій на баланс Комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Білоцерківський міський парк культури та відпочинку імені Т. Г. Шевченка» майна. 

8. Про визначення балансоутримувача дитячих та спортивного майданчиків. 

9. Про безоплатне прийняття на тимчасове зберігання від компанії Tetra Tech ES, Inc майна. 

10. Про безоплатне прийняття в комунальну власність Білоцерківської міської територіальної громади від Державного агентства стратегічних резервів Республіки Польща (Governmental Strategic Reserves Agency, Poland) майна. 

Різне.

Дата анонса: 
2023.08.25