Повідомлення про засідання постійної комісії з питань дотримання прав людини, законності, оборонної роботи, запобігання корупції, з питань децентралізації, сприяння депутатській діяльності, етики та регламенту.

Засідання  постійної комісії з питань дотримання прав людини, законності, оборонної роботи, запобігання корупції, з питань децентралізації, сприяння депутатській діяльності, етики та регламенту  відбудеться 24 квітня 2023 року о 11.00 год.

 

Проєкт

 Порядок денний 

1. Про звернення депутатів Білоцерківської міської ради VIII скликання до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо недопущення невиправданих обмежень прав територіальних громад. 

2. Про повернення з користування культових споруд. 

3. Про затвердження Програми підтримки розвитку територіального сервісного центру №3242 регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Київській області (філія ГСЦ МВС) Головного сервісного центру МВС (на правах відділу, м. Біла Цеерква) на 2023 рік. 

4. Про внесення змін до Програми надання фінансової допомоги військовим частинам та органам військового управління Збройних сил України, які розташовані на території Білоцерківської міської територіальної громади на 2023 рік, затвердженої рішенням Білоцерківської міської ради від 09.12.2022 року № 3281-35-VIII. 

Різне.

 

 

Дата анонса: 
2023.04.21