Повідомлення про засідання постійної комісії з питань планування соціально - економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Засідання постійної комісїї з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів відбудеться 20.12.2022 року о 10.00 год.

Проєкт

                                          Порядок денний                                               

 

1. Проєкт рішення «Про затвердження звіту про виконання бюджету Білоцерківської міської територіальної громади за 9 місяців 2022 року».

2. Проєкт рішення «Про бюджет Білоцерківської міської територіальної громади на 2023 рік».

3. Проєкт рішення «Про надання дозволу на списання паливо-мастильних матеріалів (дизельного палива), використаних при виконанні заходів з евакуації  населення з Київської та Чернігівської областей із зони бойових дій, постраждалого внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

4. Проєкт рішення «Про затвердження Програми надання безповоротної фінансової допомоги шляхом поповнення статутного капіталу комунальному підприємству Білоцерківської міської ради «Білоцерківтепломережа» на 2023 рік.

5. Проєкт рішення «Про затвердження Комплексної програми профілактики злочинності, зміцнення законності та правопорядку на території Білоцерківської міської територіальної громади на 2023 рік»

6.  Проєкт рішення «Про затвердження Програми сприяння діяльності органу Служби безпеки України на території Білоцерківської міської територіальної громади на 2023 рік»

7.  Різне

 

                Голова комісії                                                                            Тетяна ГОЛОТЮК

Дата анонса: 
2022-12-19