Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта –рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради «Про тариф на послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування»

Дата : 
2021-02-02

Відповідно до Закону України «Про автомобільний  транспорт», Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», виконавчий комітет Білоцерківської міської ради  повідомляє про оприлюднення проєкту регуляторного акта – рішення  виконавчого комітету Білоцерківської міської  ради «Про тариф на послуги з перевезення пасажирів на  автобусних маршрутах загального користування».

Проєкт регуляторного акта розроблений у зв’язку з підвищенням цін на запасні частини, мастильні матеріали, шини, зростанням мінімальної заробітної плати та необхідністю регулювання діючих з 23 січня 2018 року тарифів на послуги з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування.

Метою прийняття даного рішення є приведення тарифу на послуги з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування   до  економічно  обґрунтованого рівня.

Розробник проєкту регуляторного акта – відділ транспорту та зв’язку Білоцерківської міської ради: м. Біла Церква, Торгова площа 6, e-mail: [email protected].

Проєкт рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради «Про тариф на послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування» та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено в мережі Інтернет   на офіційному сайті Білоцерківської міської ради та її виконавчих органів: https://bc-rada.gov.uahttps://new.bc-rada.gov.ua/

Строк прийняття пропозицій та зауважень становить 1 (один) місяць з дня оприлюднення проєкту регуляторного акта та аналізу  регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження приймаються в друкованому та електронному вигляді за адресою: м. Біла Церква, пл.Торгова 6, відділ  транспорту та зв’язку Білоцерківської міської ради щоденно, з 8-00 до 17-00  год., крім суботи та неділі, електронна пошта

(e-mail): [email protected].

Заступник  міського  голови                                             Руслан РУДЕНКО