Повідомлення про засідання постійної комісії з питань інвестицій, регуляторної політики, торгівлі, послуг та розвитку підприємництва, власності, комунального майна та приватизації

Засідання постійної комісії з питань  інвестицій, регуляторної політики, торгівлі, послуг та розвитку підприємництва, власності, комунального майна та приватизації відбудеться 16.04.2019 року о 10:00 год. в приміщенні міської ради, вул. Ярослава Мудрого, 15 ( великий зал)


Порядок денний


1. Розгляд проекту рішення «Про  безоплатну  передачу  з   балансу  управління з питань молоді та спорту   Білоцерківської   міської  ради на баланс комунального закладу Білоцерківської міської  ради  «Білоцерківський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» майна».


2. Розгляд проекту рішення «Про затвердження Переліку об’єктів права комунальної власності, які можуть надаватися в концесію та передачу в концесію цілісного  майнового комплексу комунального закладу Білоцерківської міської ради дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Лісова казка»».


3. Розгляд проекту рішення «Про передачу до складу об’єкта концесії майна та укладення додаткової угоди до концесійного договору від 25 березня 2013 року».


4. Розгляд проекту рішення «Про розірвання договору купівлі продажу об’єкту незавершеного будівництва від 05 вересня 2018 року та придбання у комунальну власність територіальної громади м. Біла Церква об’єкта нерухомого майна».


5. Розгляд проекту рішення «Про  безоплатне  прийняття у комунальну власність територіальної громади міста Білої Церкви майна».


6. Розгляд Експертного висновку до проекту регуляторного акту - рішення Білоцерківської міської ради «Про затвердження Правил прийманнястічних воддо системи централізованого водовідведення м. Біла Церква».


7. Розгляд проекту рішення «Про внесення змін до Програми модернізації аеродрому "Біла Церква" комунального підприємства Білоцерківської міської ради "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" на 2019-2021 роки та надання дозволу КП БМР "БВАК" на участь в аукціоні».


8. Різне


  Голова комісії                                                                                          С. Мартинюк

Місце проведення: 
великий зал Білоцерківської міської ради (за адресою вул. Ярослава Мудрого, 15)
Дата анонса: 
2019-04-16 о 10 год