Заплановано заміну газопроводу низького тиску!

Дата : 
2021-04-19

Шановні білоцерківці!

Повідомляємо, що Білоцерківським відділенням АТ «Київоблгаз» інвестиційною програмою розвитку газорозподільної системи на 2020-21 роки заплановано заміну газопроводу низького тиску та дворових вводів по вулиці Водопійна. Орієнтований початок проведення робіт - 19 квітня 2021 року.

Роботи будуть виконуватись по проїзній частині від перехрестя вулиць Водопійна - Бульвар Олександрійський та до перехрестя вулиць Водопійна- Шаумяна по непарній стороні вулиці. Виконання робіт буде виконуватись в три етапи:

Етап 1-заміна частини газопроводу, з повним відключенням всіх житлових будинків, від Бульвару Олександрійського до першого провулку Водопійного. Орієнтовний термін виконання до 31.05.21 року в залежності від погодних умов.

Етап 2 - заміна частини газопроводу, з повним відключенням всіх житлових мірі виконання етапів заміни газопроводу. будинків, від першого провулку Водопійного до вулиці Чернишевського.. Орієнтовний термін виконання до 15.07.21 року в залежності від погодних умов.

Етап 3 - заміна частини газопроводу, з повним відключенням всіх житлових будинків, від вулиці Чернишевського до вулиці Шаумяна

Орієнтовний термін виконання до 30.09.21 року в залежності від погодних умов.

Мешканці житлових будинків будуть повідомлені додатково.

Відновлення порушеного асвальто бетонного покриття буде виконуватись по мірі виконання етапів заміни газопроводу.