ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПОЧАТОК ПРОЦЕДУРИ РОЗГЛЯДУ ТА ВРАХУВАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ ГРОМАДСЬКОСТІ по розгляду детального плану території частини сектору № 79 м.Біла Церква, обмеженого вул.Толстого, провулком Толстого та вулицею Сквирське шосе, орієнтовною площею 6,0 га»

Дата : 
2019-06-13

Білоцерківська міська рада запрошує представників територіальної громади, суб’єктів господарювання, їх об’єднань, наукових установ та консультативно-дорадчих органів міста Біла Церква для участі в громадських слуханнях «Розроблення детального плану території частини сектору № 79 міста Біла Церква, обмеженого вулицею Толстого, провулком Толстого та вулицею Сквирське шосе, орієнтовною площею 6,0 га».

«Розроблення детального плану території частини сектору № 79 міста Біла Церква, обмеженого вулицею Толстого, провулком Толстого та вулицею Сквирське шосе, орієнтовною площею 6,0 га» розроблений на виконання ст. 18 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», на основі Генерального плану міста Біла Церква з метою визначення умов та обмежень використання території для містобудівних потреб у межах визначених зон.

«Розроблення детального плану території частини сектору № 79 міста Біла Церква, обмеженого вулицею Толстого, провулком Толстого та вулицею Сквирське шосе, орієнтовною площею 6,0 га » затверджується з метою:

Забезпечення реалізації  програми розробки містобудівної документації для використання територіальною громадою м. Біла Церква; розвитку міської території, систем інженерного, транспортного забезпечення та соціального обслуговування, збереження природного, історичного та культурного середовища; Встановлення гарантій та визначеності щодо використання і забудови земельних ділянок для власників та осіб, що бажають придбати нерухоме майно, в т.ч. земельну ділянку, у власність або оренду;
Підвищення ефективності використання земельних ділянок, в т.ч. шляхом створення умов для залучення інвестицій у будівництво та впорядкування міської території;
Забезпечення вільного доступу громадян до інформації щодо використання території міста Біла Церква та їх участь у вирішенні питань щодо землекористування та забудови;
Здійснення ефективного контролю за будівельною (містобудівельною) діяльністю фізичних та юридичних осіб.

До складу  проекту «Розроблення детального плану території частини сектору № 79 міста Біла Церква, обмеженого вулицею Толстого, провулком Толстого та вулицею Сквирське шосе, орієнтовною площею 6,0 га » входять графічні та текстові матеріали.

В текстових матеріалах визначаються загальні вимоги до забудови та благоустрою міста; види забудови та використання земельних ділянок; єдині умови та обмеження забудови та іншого використання земельних ділянок; функціональна класифікація території міста; перелік переважних, супутніх та допустимих видів забудови та використання земельних ділянок в різних територіальних зонах.…………………………………………………………………………...

До графічних матеріалів входять графічні матеріали «Розроблення детального плану території частини сектору № 79 міста Біла Церква, обмеженого вулицею Толстого, провулком Толстого та вулицею Сквирське шосе, орієнтовною площею 6,0 га ».

У змісті «Розроблення детального плану території частини сектору № 79 міста Біла Церква, обмеженого вулицею Толстого, провулком Толстого та вулицею Сквирське шосе, орієнтовною площею 6,0 га » визначені:

- режими забудови та використання території,

- органи, уповноважені на реалізацію ДПТ та їх компетенція,

- регулювання забудови та іншого використання земельних ділянок,

- внесення доповнень та змін до ДПТ,

- об’єкти нерухомого майна невідповідні до ДПТ,

- погодження відхилень від ДПТ.

При «Розробленні детального плану території частини сектору № 79 міста Біла Церква, обмеженого вулицею Толстого, провулком Толстого та вулицею Сквирське шосе, орієнтовною площею 6,0 га» відображені допустимі види забудови та використання території.

Детальний план території частини сектору № 79 міста Біла Церква, обмеженого вулицею Толстого, провулком Толстого та вулицею Сквирське шосе, орієнтовною площею 6,0 га,  розроблений ТОВ «АРХІТЕКТУРНО-ПРОСТОРОВЕ ПЛАНУВАННЯ» на замовлення управління містобудування та архітектури Білоцерківської міської ради міської ради на підставі рішення сесії Білоцерківської міської ради від 30 травня 2019 року № 3849-71-VII та на виконання ст. 18 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

З матеріалами детального плану території частини сектору № 79 міста Біла Церква, обмеженого вулицею Толстого, провулком Толстого та вулицею Сквирське шосе, орієнтовною площею 6,0 га, можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Білоцерківської міської ради міської ради у розділі «Актуально» та в холі управління містобудування та архітектури за адресою: бул. Олександрійський, 75, м. Біла Церква, до 17 липня 2019 року.

Зауваження та пропозиції у письмовому вигляді приймаються з 17.06.2019 року до 17.07.2019 року за адресою: 09100, м. Біла Церква, Торгова площа,6 відділ звернень громадян  Білоцерківської міської ради, із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом. Пропозиції повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил у відповідності до п.9

розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів від 25.05.2011 № 555.

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій до проекту містобудівної документації  начальник управління містобудування та архітектури Білоцерківської міської ради, головний архітектор міста Павлова С.В.           

Презентація детального плану території частини сектору № 79 міста Біла Церква, обмеженого вулицею Толстого, провулком Толстого та вулицею Сквирське шосе, орієнтовною площею 6,0 га» відбудеться  «15» липня 2019 року о «10-00» годині у актовому залі Білоцерківської  міської ради.

_____________________________________________________________________________
За додатковою інформацією звертатися за тел. 5-10-45 в управління містобудування та архітектури Білоцерківської  міської ради.

Начальник управління                                                                       Павлова С.В.

Фото