Біла Церква – Кременчук: обмін досвідом для ефективного вирішення питань

|  04. 10. 2024

4 жовтня в Агенції стратегічного розвитку Білої Церкви відбулася онлайн-зустріч представників двох міст-побратимів — Білої Церкви та Кременчука. Білоцерківську громаду на засіданні представляв секретар міської ради Володимир Вовкторуб, а Кременчуцьку — міський голова Віталій Малецький. До обговорення долучилися також заступники міських голів та керівники структурних підрозділів.

Під час зустрічі Володимир Вовкотруб наголосив, що між містами Біла Церква та Кременчук було укладено дві угоди про співпрацю, одна з яких, від 2001 року, діє до сьогодні. Також наголосив, що в цей непростий час для нашої держави спілкування та обмін досвідом є особливо важливим, враховуючи те, що громади обох міст мають схожі проблемні питання.

Представники обох сторін зосередили увагу на обговоренні таких важливих питань, як підготовка до опалювального сезону, облаштування укриттів, розвиток індустріальних парків, залучення альтернативних джерел електроенергії, інтеграція внутрішньо переміщених осіб у громаду, міжнародна співпраця, ветеранська політика та створення ветеранських просторів, відновлення об’єктів інфраструктури після ворожих обстрілів тощо.

Заступник Білоцерківського міського голови Василь Морський під час онлайн-зустрічі зауважив, що у нинішній час громадам міст Біла Церква та Кременчук важливо ділитися історіями успішного вирішення тих чи інших проблемних питань, адже це дасть можливість у подальшому приймати більш правильні управлінські рішення.

Підбиваючи підсумки зустрічі, представники обох сторін висловили готовність до подальшої співпраці щодо реалізації ініціатив, що сприятимуть розвитку громад обох міст у вирішенні нагальних питань.

>>>Більше світлин<<<