McDonald’s у Білій Церкві тепер реальність!

|  03. 12. 2021

03 грудня у Білій Церкві відбулося відкриття ресторану Всесвітньої мережі «McDonald’s», за адресою: вул. Леваневського, 53-К.

Нещодавно Національне рейтингове агентство ІВІ-Rating повідомило про підвищення кредитного рейтингу Білоцерківської міської територіальної громади до рівня uaА- з прогнозом «у розвитку» та підвищення  рейтингу інвестиційної привабливості до  рівня  invА+.

Білоцерківська міська територіальна громада отримала підвищення кредитного рейтингу та рейтингу інвестиційної привабливості м. Біла Церква завдяки системній та ефективній роботі  депутатського комплексу та виконавчого комітету  з  налагодження структури економічного комплексу міста і підвищенню ключових показників, ефективності фінансової політики та  ін.

Відкриття у Білій Церкві закладу Компанією «McDonald's» є підтвердженням того, що наше місто розвивається, є конкурентоспроможним, має високу спроможність громади розраховуватися за своїми зобов'язаннями та високу інвестиційну привабливість, оскільки компанія інвестує та розвиває свою мережу саме у таких регіонах.

Зі словами привітань до присутніх звернувся міський голова Геннадій Дикий: «У нашій громаді проживає понад 200 тис. жителів, до нас щоденно приїздять сотні гостей. «McDonald's» завжди користується популярністю як у дітей, так і у дорослих. Тому, я переконаний, що всі радо сприймуть відкриття ресторану у нашому місті. Сподіваюся, що «McDonald's» ще більше зацікавить гостей Білої Церкви і до нас завітає більше туристів. Бажаю подальшого розвитку компанії й нашому місту».

Під час заходу менеджером з виробництва Юрієм Косом для гостей було організовано онлайн екскурсію кухнею, де було показано усі процеси виготовлення бургерів, картоплі, морозива, кави та ін.

Компанія створила більше 85 робочих місць для працівників щойно відкритого закладу. Відкриття першого ресторану в місті відповідає стратегії посилення присутності компанії в регіонах, яку «McDonald’s» оголосив на початку року.

Новий одноповерховий заклад площею 393 м² вміщує 97 гостьових місць у залі та 146 на літній терасі, а інтер’єр оформлений у впізнаваному фірмовому дизайні. Ресторан обладнаний сервісами McDrive та McDelivery, а також тут облаштована кімната для кур’єрів.

Зробити замовлення швидко та зручно дозволяють 10 терміналів самообслуговування – на великих екранах можна роздивитись страви та обрати ті, що до смаку, без очікування в черзі. А ще в ресторані працює 4 лінії приготування страв, тож додати або прибрати інгредієнти стало ще простіше.

Для зручності відвідувачів касова зона розділена на дві частини — для замовлення та видачі, а працівники сервісу можуть принести замовлення за столик. Також в залі працюють експерти з гостинності, які створюють комфортну атмосферу та турбуються про потреби клієнтів.

Цікаво, що молочну основу, з якої у ресторанах McDonald’s готують морозиво та шейки, виробляють за найсучаснішими технологіями – на Білоцерківському молочному комбінаті (флагман компанії ТЕРРА ФУД).

Разом з появою ресторанів, компанія завжди турбується про благоустрій територій, дбаючи про збереження навколишнього середовища, облаштування кожної окремої місцевості та затишок місцян. Також компанія сприяє розвитку місцевих громад, посилює налагодження співпраці з локальними постачальниками та впроваджує ініціативи з сортування та переробки в своїх ресторанах, тим самим формуючи систему кругової роботи з відходами.

У заході також взяли участь: секретар міської ради Дмитро Киришун, заступники міського голови Юрій Савчук та Катерина Возненко, голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк, голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський та журналісти місцевих ЗМІ.

ФОТОГАЛЕРЕЯ