Відбулося засідання виконавчого комітету

|  12. 11. 2021

12 листопада відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, яке провів міський голова Геннадій Дикий.

З 15 листопада учні молодших класів та позашкільних навчальних закладів повернуться до очної форми навчання

На засіданні було внесено зміни до рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 29 жовтня 2021року №749 «Про організацію освітнього процесу в закладах освіти Білоцерківської міської територіальної громади з 30 жовтня 2021 року».

Даним рішенням визначено, що з 15 листопада 2021 року буде:

- продовжено організацію освітнього процесу за дистанційною формою навчання для здобувачів освіти 5-11 класів;

-дозволено організацію освітнього процесу за очною формою для учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти; вихованців мистецьких і дитячо-юнацьких спортивних шкіл, закладів позашкільної освіти; проведення індивідуальних і групових корекційно- розвивальних занять (послуг) для дітей з особливим освітніми потребами-учнями 1-11 класів закладів загальної середньої освіти; індивідуальні консультації з учнями 5-11 класів з метою їх підготовки до написання науково-дослідницьких робіт МАН, творчих конкурсів, олімпіад тощо; роботу спортивних секцій на базі закладів загальної середньої освіти із дотриманням вимог постанови головного державного санітарного лікаря від 06 вересня 2021 року № 10 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв'язку поширенням коронавірусної хвороби (СОVID-19)».

Обґрунтовуючи ухвалене рішення заступник міського голови Катерина Возненко зауважила, що відновити очну форму навчання у початкових класах дозволило виконання навчальними закладами нормативно-правових документів, які врегульовують життєдіяльність в умовах дії «червоної зони» карантинних обмежень. Зокрема: проведення вакцинації серед персоналу навчальних закладів та рівень захворюваності серед дітей.

Перший заступник міського голови Інна Новогребельська, яка є й керівником робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації у місті Біла Церква, поінформувала про стан захворюваності на коронавірусну інфекцію у місті.

«На початок тижня  кількість хворих, які перебували у лікарняних закладах була 338 осіб, на сьогодні- 330, з них на кисневій підтримці – 300 хворих.  Станом на понеділок всього хворих у громаді було 1461 чоловік, на сьогодні – 1398. Наразі відбувається стабілізація ситуації, а не зниження рівня захворюваності.  Негативним фактором залишається рівень летальних випадків, він, на жаль, не знижується. Середньодобова смертність складає 8 осіб. За дванадцять днів листопада померла 91 особа, за жовтень поточного року – 141 особа, за вересень – 26.

Також відмітила, що двома дозами провакциновано 47 007 жителів громади, що становить 25,9% від загальної кількості дорослого населення. Однією дозою – 64 883 особи.

Інна Володимирівна вчергове закликала громадян пройти вакцинування й уберегтися від тяжкого перебігу захворювання. Наголосила, що у міських центрах та пунктах вакцинації є всі види вакцини у достатній кількості. 

РІШЕННЯ ТУТ

Скориговано тариф на теплову енергію

Нещодавно, 26 жовтня ц.р. членами виконавчого комітету прийнято рішення № 734 «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання, послугу з постачання теплової енергії для потреб населення, бюджетних установ, інших споживачів, релігійних організацій та послугу з постачання гарячої води для потреб бюджетних установ комунальному підприємству Білоцерківської міської ради «Білоцерківтепломережа».

Проте, прийняте рішення потребувало додаткового опрацювання та внесення певних змін. Тому,  на даному засіданні виконавчого комітету було прийнято нове рішення «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання, послугу з постачання теплової енергії для потреб населення, бюджетних установ, інших споживачів, релігійних організацій та послугу з постачання гарячої води для потреб бюджетних установ комунальному підприємству Білоцерківської міської ради «Білоцерківтепломережа», в якому тарифи для населення, бюджетних установ і організацій залишаються незмінними .

Додатково встановлені тарифи для модульних котелень теплопостачання житлових будинків.

Також встановлений новий тариф на послугу з постачання гарячої води бюджетним установам в розмірі 192,65 грн за 1 куб. м (зПДВ) (замість раніше прийнятого тарифу – 237, 23 грн).

Новим рішенням затверджено тариф на теплову енергію, її виробництво, постачання, послугу з постачання теплової енергії для потреб населення, інших споживачів для котелень системи автономного опалення (теплопостачання).

Решта пунктів нового рішення є аналогічні попередньому рішенню від 26 жовтня.

Ухвалене рішення містить додатки з усіма розрахунками. З ними можна буде ознайомитися після оприлюднення на офіційному вебсайті міської ради.

Доповідь та обговорення питань можна переглянути на ютуб каналі Білоцерківської міської ради .

ФОТОГАЛЕРЕЯ