Відбулося позачергове засідання дев’ятої сесії Білоцерківської міської ради VІІІ скликання

|  29. 01. 2021

29 січня відбулось позачергове засідання дев’ятої сесії Білоцерківської міської ради VІІІ скликання, яке провів міський голова Геннадій Дикий.

Перед початком пленарного засідання було проведено спільне засідання постійних депутатських комісій, на якому попередньо були обговорені питання, які виносилися на розгляд сесії.

Отож, у ході сесійного засідання було прийнято рішення про затвердження передавальних актів, яким передано до спільної комунальної власності Білоцерківської міської територіальної громади  36 об’єктів, які раніше були на балансі у Білоцерківському районі. Мова йде про загальноосвітні навчальні та дошкільні заклади, медичні амбулаторії, фельдшерські пункти. Прийняття рішення дозволить здійснювати фінансування з місцевого бюджету даних закладів та установ для забезпечення їх функціонування, виплачувати заробітні плати працівникам, сплачувати за енергоносії тощо.   Депутати також надали згоду на безоплатне прийняття в комунальну власність Білоцерківської міської територіальної громади із спільної комунальної власності територіальних громад Білоцерківського району Комунальної установи «Білоцерківський районний трудовий архів».

У різному депутати підняли питання щодо організації дорожнього руху на низці вулиць міста, забезпечення вивезення сміття з сільських населених пунктів нашої громади і ліквідації стихійних сміттєзвалищ на їх території  та ін.

З прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися після їх оприлюднення на офіційному вебсайті міської ради.

Засідання відбувалося у режимі онлайн трансляції.

Відеозапис засідання з обговоренням питання можна переглянути на ютуб каналі Білоцерківської міської ради.

Фотогалерея