БНВО «ЗОШ № 15-ДЮСОК» – переможці Всеукраїнського конкурсу на кращий вебсайт закладу освіти

|  11. 06. 2020

Всеукраїнський конкурс на кращий вебсайт закладу освіти проводиться десятий рік поспіль Інтернет асоціацією України за підтримки Міністерства освіти і науки України.  

Цьогоріч церемонія нагородження проходила в режимі відеоконференції. Призери отримали грамоти за підписом Міністра освіти і науки і Голови Правління ІнАУ, а також цінні призи від Інтернет Асоціації України і компанії «Адамант». Заклади освіти-переможці були нагороджені цінними призами, необхідними для їх роботи: проекторами, принтерами, ламінаторами та іншими призами. Усі переможці отримали необхідне забезпечення для подальшого функціонування і розвитку сайту: перші місця - віртуальний сервер та домен, другі та треті місця - хостинг та домен. 

У номінації “Вебсайти закладів загальної середньої освіти (міські школи)” пальму першості здобуло Білоцерківське навчально-виховне об'єднання "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №15 – дитячо-юнацький спортивно-оздоровчий клуб" Білоцерківської міської ради Київської області!!! 

Серед 16 переможців Служба освітнього омбудсмена також обрала та нагородила почесними грамотами від освітнього омбудсмена ті заклади освіти, сайти яких були найбільш прозорими, інформаційно відкритими та найкраще і найвідповідальніше висвітлили інформацію про права в освіті. До п’ятірки кращих увійшов і білоцерківський заклад – Білоцерківське навчально-виховне об'єднання "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №15 – дитячо-юнацький спортивно-оздоровчий клуб" Білоцерківської міської ради Київської області. 

Вітаємо переможців і бажаємо нових успіхів і перемог!!!