Вихованці гуртків «Прометею» продовжують займатися своїми улюбленими справами дистанційно

|  05. 05. 2020

У зв'язку з епідеміологічною ситуацією, що склалася в Україні та безпосередньо в місті Біла Церква, з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби, комунальний заклад Білоцерківської міської ради  Клуб за місцем проживання “Прометей” був вимушений перейти на дистанційну форму роботи. В умовах карантину керівництво закладу, педагоги-огранізатори, керівники гуртків  провели кропітку роботу щодо організації навчально-виховного процесу в нових для позашкілля умовах.  Для здійснення обміну навчальними матеріалами було організовано дистанційну роботу з вихованцями гуртків на базі інформаційних платформ з використанням менеджерів Viber та Telegram, соціальних мереж Instagram та Facebook, онлайн-занять  у формі відео-конференцій на платформі Zoom та з використанням  електронної пошти для надсилання навчальних матеріалів. Зі свого боку, адміністрація закладу постійно координує та здійснює контроль за виконанням керівниками гуртків своїх освітніх планів.

Не зважаючи на ситуацію, яка виникла, вихованці гуртків продовжують займатися своїми улюбленими справами: виготовляють вироби та малюють картини за зразками, переглядають та вивчають навчальні матеріали, працюють над удосконаленням своєї майстерності та беруть участь у  дистанційних конкурсах, серед яких   XI  міський фотоконкурс “Біла Церква очима молодих”, куди вихованці закладу надіслали  понад 150 робіт. Учасники самоосвітньої школи словесності зараз приєдналися до участі в ІХ Всеукраїнському конкурсі літературної творчості "Море талантів" та Міжнародному поетичному конкурсі "Чатує в століттях Чернеча гора" та з нетерпінням чекають результатів.

Маємо перемоги!  Вихованка   “Зразкової аматорсьої студії “Контакт +” (керівник - Ірина Дигало)  Осьмак Анастасія здобула  Гран-Прі у  Всеукраїнському дистанційному конкурсі мистецтв “Діти, окрилені перемогою", який відбувся 17 квітня 2020 року.  Вітаємо  вихованку та бажаємо нових успіхів та перемог. 

Не забувають  про можливість навчатися дистанційно наші педагоги,  поширюючи напрацьовані матеріали з власного досвіду в освітніх та міжнародних проєктах, таких як “E-Learning in After -School Education”, беруть участь в освітніх вебінарах, онлайн-семінарах,    розробляють навчальні матеріали та поповнюють свою педагогічну скарбничку новими досягненнями.

То ж і надалі педагогічний колектив «Прометею»  продовжуватиме  працювати   зі своїми вихованцями в умовах карантину і сподівається  на  швидку зустріч, теплі обійми, нові здобутки й перемоги!

Фотогалерея