Засідання виконавчого комітету

|  25. 02. 2020

25 лютого відбулося засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, яке провів міський голова Геннадій Дикий.


Членам громадських формувань з охорони громадського порядку міста буде замінено посвідчення

Рішення, яким затвердили  Порядок обліку і видачі посвідчень та нарукавних пов’язок членів громадських формувань з охорони громадського порядку в м. Біла Церква було ухвалено на засіданні виконавчого  комітету міської ради.

Доповідаючи питання керуючий справами виконавчого комітету міської ради Анна Олійник зазначила, що облік посвідчень вестиметься за номерами у Журналі реєстрації обліку і видачі посвідчень та нарукавних пов’язок членів громадських формувань з охорони громадського порядку та державного кордону на території міста Біла Церква, який зберігатиметься у відділі оборонно-мобілізаційної роботи Білоцерківської міської ради.

Обмін посвідчень і перереєстрацію членів громадських формувань з охорони громадського порядку мають здійснити в період з 01 березня до 31 серпня 2020 року.

Посвідчення не замінені протягом березня-серпня 2020 року вважатимуться недійсними з 01 вересня поточного року.

Згідно із рішенням буде направлено лист до відділу контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Київській області з рекомендацією призупинити видачу дозволів на придбання/зберігання пристрою для відстрілу гумових куль за посвідченнями, виданими Білоцерківською міською радою та її виконавчими органами до 01 березня 2020 року.

Організацію роботи з проведення перереєстрації членів громадських формувань та обміну посвідчень доручено провести відділу оборонно-мобілізаційної роботи Білоцерківської міської ради міської ради.

До відома, у місті функціонують шість громадських формувань з охорони громадського порядку.


На автобусні маршрути №13 та № 16 оголосять конкурс

У ході засідання членами виконавчого комітету міської ради було ухвалено рішення про організацію проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування  м.Біла Церва №13, №16.

Доповідаючи питання, заступник міського голови Олександр Поляруш наголосив, що від приватного підприємства «КАН», яке виграло попередній конкурс на обслуговування даних маршрутів, надійшов лист, яким підприємство просить розірвати договори №41 та №42. Тобто ПП «КАН» відмовляється від обслуговування маршрутів №13 та №16. Тому й виникла необхідність провести конкурс. Відділом транспорту та зв’язку буде підготовлено оголошення про проведення конкурсу та організовано відповідну процедуру.

Міський голова Геннадій Дикий наголосив, що ПП «КАН» обслуговуватиме маршрут до 01 квітня ц.р., допоки буде проведено конкурс та визначено інших перевізників.

До речі, раніше ПП «КАН» відмовилося обслуговувати міський маршрут № 25. Наразі міська влада шукає шляхи вирішення даного питання. Зокрема розглядається можливість продовження інших маршрутів, аби вони охоплювали вулиці, якими їхав маршрут №25.


Під час засідання було:

-встановлено тариф на теплову енергію з використанням альтернативних джерел енергії ТОВ «ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ ТЕПЛОІНВЕСТ» для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного  чи місцевого бюджету (військові містечка №№ 1, 3, 30), та для потреб населення військових містечок №№ 1, 3 м. Біла Церква;

-затверджено склад комісії з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості на території кладовищ «Старокиївське», «Старозарічанське» та «Сухий Яр»;

-затверджено протокол комісії з питань надання бюджетних коштів  на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа;

-внесено зміни до Порядку проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб, що мають право на таку пільгу, шляхом викладення його в новій редакції.  Зокрема,  зміни внесено додатку 4 рішення № 69 від 13 лютого 2018 року «Про організаційні заходи щодо реалізації положень Програми надання окремих видів пільг за рахунок коштів міського бюджету на 2018-2020 роки». Також затвердили склад комісії по обстеженню житла щодо проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб, що мають право на таку пільгу;

-розглянуто ряд питань встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування населення, присвоєння адрес об’єктам нерухомого майна, надання дозволів на розміщення зовнішньої реклами установам та підприємствам різної форми власності;

- розглянуто ряд опікунських питань та питання щодо захисту майнових та житлових прав дітей, з яких були прийняті відповідні рішення.

Фотогалерея