Газеті «Громадська думка» - 30 років

|  03. 09. 2020

Нещодавно, 30 серпня ц.р.,  Білоцерківській міській газеті «Громадська думка» виповнилося 30 років від дня заснування.

Міський голова Геннадій Дикий завітав у редакцію газети, аби привітати колектив з ювілеєм.

Він відмітив, що постійна співпраця з міською владою і водночас неупереджене подання новин міста — є прикладом справжньої незаангажованості, а статті та інтерв’ю газети – показником надзвичайної турботи про містян і справжнього зацікавлення життям, як пересічних, так і видатних білоцерківців.

Міський голова побажав газеті «Громадська думка» і усім її співробітникам – довгого і натхненного творчого шляху, міцного здоров’я, добробуту і майбутніх звершень!

Під час візиту Геннадій Анатолійович  поспілкувався з редактором «Громадської думки» Валентиною Храбуст на актуальні теми щодо діяльності міської влади по забезпеченню життєдіяльності Білої Церкви. Зокрема обговорили питання функціонування  освітньої сфери в умовах карантину, забезпечення  лікувальних установ необхідним обладнанням, проведення капітальних ремонтів інфраструктурних об’єктів, проїжджих, внутрішньо будинкових частин, тротуарів міста.  Також не оминули увагою заходи з підготовки до опалювального сезону, формування тарифів на житлово-комунальні послуги та ін.