Профспілка працівників комунальної сфери провела звітно-виборчу конференцію

|  02. 09. 2020

02 вересня в м.Біла Церква відбулася звітно-виборча конференція міської організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення. В роботі конференції взяв участь міський голова Геннадій Дикий.

Розпочалася  звітно-виборча конференція звітом  голови міської організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення Антоніни Мар’янської про роботу організації галузевої профспілки  за п’ять років.

У своїй доповіді Антоніна Мар’янська наголосила, що до складу профспілки входять 26 підприємств галузі, членами  є  більше 3 тис.200 людей. Зупинилася на кращих колективах, їхній роботі щодо захисту прав  своїх членів на міському та всеукраїнських рівнях, співпраці з роботодавцями, проведенням заходів за освітніми програмами тощо.

Відмітила й недоліки роботи, серед яких  недостатня роз’яснювальна робота про переваги членів, через що ряди організації стають дещо меншими;  про випадки недотримання вимог колективного договору  на підприємствах;  про недоліки в роботі з питань поліпшення умов безпеки та охорони праці.

Голова галузевої профспілки подякувала активістам за їхню роботу та висловила сподівання, що основним напрямком діяльності первинних профспілкових організацій  й надалі залишиться  захист соціально-економічних, трудових та духовних прав членів профспілки.

У ході конференції міський голова Геннадій Дикий звернувся до присутніх делегатів: «Мало хто усвідомлює, що завдяки підприємствам, які входять у вашу профспілку забезпечується життєдіяльність Білої Церкви. Багато речей пересічний білоцерківець не бачить, це не тільки те, що комунальники не просто працюють з четвертої години ранку, а й цілодобово забезпечують безперебійне, стале функціонування міста. Це і Тепломережа, і Водоканал, ЖЕКи, працівники КАПТ-1028, автотранспортні підприємства та ін. Це велика робота. Останні п’ять років я працював з вами і вдячний за те, що жоден колектив не підводив міську владу, виконував поставлені завдання».

Геннадій Дикий зазначив, що є спадковим комунальником і функціонуванням цієї галузі життєдіяльності переймався з молодих років й неодноразово чув про діяльність голови міської організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення Антоніни Мар’янської, яка очолювала спілку 65 років. Міський голова вислови слова щирої подяки Антоніні Олександрівні за багаторічну роботу, під час якої вона завжди тримала руку на пульсі життя та вручив їй нагрудний знак «За заслуги перед містом».

Звітно-виборча конференція відбулася відповідно до встановленої процедури. Делегатами було обрано нового голову міської організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення. Ним став - Олександр Ореховський.  Антоніна Мар’янська стала почесною головою цієї профспілки.

У ході заходу також було проведено звіт ревізійної комісії, обрано президію профспілки,  визначено делегатів  на обласну конференцію галузевої профспілки та ін.

На заході також був присутній заступник міського голови Анатолій Кравець.

Фотогалерея